Mioara Roman, DATOARE VANDUTA. Vezi ce suma colosala ii cere RAPPS pentru chirie!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 20:15

Datoriile ameninta sa o lase pe drumuri! Fosta sotie a lui Petre Roman, Mioara, a ajuns sa datoreze RAPPS o suma colosala.

Mai mult, a fost data din nou in judecata. Pentru Mioara Roman, casa n-a mai fost altceva decat o povara dupa despartirea de Petre Roman. De cand i-a crescut chiria de la cateva sute la 6000 de euro, nu mai are liniste. Unde pui ca, din 2008, adica din momentul in care chiria a crescut, fosta sotie a lui Petre Roman nu a mai platit. Iar acum risca evacuarea:

Suma exacta variaza de la proces la proces ”, se apara Mioara.

Asa ca, pe langa cei 315 000 de euro pe care RAPPS-ul ii cere Mioarei Roman intr-un alt proces, astazi Mioara Roman a aflat ca datoria a crescut. Inca 117 000 de euro ii cere Regia pentru chiria din anii 2012-2013.

Insa, problema nu este doar suma colosala. Mioara Roman spune ca este singura din zona care are o chirie atat de mare: „ De la inceput, noi am fost discriminate.

Am fost o tinta a vechiului sistem si acum este o afacere pe care vor sa o apuce unii si altii
”. Cu toate acestea, nu si-a pierdut speranta: „ Cred in corectitudtine in dreptate, nu am ce sa fac, nu am nicio iesire ”. Mai ales ca acum are si o bucurie. Nepotica de cateva luni, care ii insenineaza zilele.

##VIDEO107954##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.