Mioara Velicu a vorbit, la "Teo Show", despre necazurile care i-au marcat viata in ultimii trei ani! Iata cum a reusit sa depaseasca momentele critice si ce anume a determinat-o sa mearga mai departe

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:48

Cantareata de muzica populara a facut marturisiri emotionante despre familie sa.

Artista a marturisit ca in ultimii trei ani, si-a pierdut parintii, sotul si sora. Aceasta a recunoscut ca s-a simtit doborata, insa a fost nevoita sa se ridice si sa gaseasca forta necesara pentru a merge mai departe, de dragul celor care i-au fost mereu alaturi, fiica sa si familia acesteia.

"Dumnezeu mi-a luat fiinte dragi, pe parintii mei si pe sora mea, dar barbatul meu mi-a rupt intr-adevar sufletul, pentru ca l-am cunoscut in 1981 si de atunci viata mea s-a schimbat la 180 de grade in frumos, in tot ceea ce a fost bun! Am
fost extraordinar de fericita cu el! Dupa, mi-a fost foarte greu si imi este si acum, pentru ca imi aduc aminte de felul cum  m-a iubit, cum m-a protejat si mi-e foarte greu! A fost un mare sportiv! Mi-a foarte dor de el!", a spus Mioara.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

ce alte dezvaluiri a facut cantareata despre familia ei si care este singura dorinta ce i-a ramas:

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.