Mira, blocată în Dubai! Cum și-a anunțat vedeta fanii că va mai rămâne câteva zile în Emirate: ”O face intenționat”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 dec 2022, 00:50

Mira, blocată în Dubai! Cum și-a anunțat vedeta fanii că va mai rămâne câteva zile în Emirate: ”O face intenționat”

Sursa: Instagram Mira

Mira se află într-o vacanță exclusivistă în Dubai, unde și-a petrecut ziua de naștere. Îndrăgita artistă ar fi trebuit să plece spre România în urmă cu o zi, însă a pierdut avionul. Cum le-a dat vedeta vestea internauților?

Mira este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, piesele ei sunt extrem de iubit de publicul din România. Aceasta a plecat într-o vacanță luxoasă în Dubai, acolo unde și-a petrecut și ziua de naștere, însă, când a venit timpul să plece spre România, artista a avut parte de o lovitură grea și a fost nevoită să mai rămână pentru câteva zile pe meleagurile arăbești.

Mira, blocată în Dubai! Mesajul artistei pentru fanii ei 

Artista și-a dorit să mai petreacă puțin timp în Dubai, astfel Universul i-a îndeplinit dorința. Mira a pierdut avionul spre casă, astfel a fost nevoită să mai petreacă o zi în Emirate.

Cântăreața și-a anunțat fanii într-un mod cât se poate de senzual. Aceasta a postat pe Instagram două fotografii cu ea într-un costum de baie cu imprimeuri aurii, peste care a adăugat o cămașă de plajă neagră și le-a transmis și un mesaj urmăritorilor ei.

Citeste si: Mesajul Alexiei Eram după ce Mario Fresh și Mira s-au afișat împreună, la scurt timp după sărut! Ce a postat în miez de noapte

”Și uite așa am pierdut avionul astăzi, nu știu cum reușesc… uneori ma întreb dacă nu cumva în subconștientul meu o face intenționat”, a scris Mira la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat, aceștia i-au lăsat o mulțime de comentarii și aprecieri.

”Oh wow ❤️❤️ love you/ Ești minunata! 😍♥️♥️/ 😍❤️Mirooo prea frumoasă ești femeie❤️❤️❤️😍 /Vacanța prelungita 😅😆/ Ești cea mai frumoasă și drăguță fata. ❤️❤️❤️❤️/ Mă bucur din tot sufletul pentru tine❤️😍/ Ma bucur ca ai pierdut avionul ca ai ramas in cel mai frumos loc adica DUBAI❤️/ Ai facut tot ce s-a putut sa rămâi 😂/ Sa ai o zi frumoasă ;Mira!!! O vacanță minunată in continuare iti

doresc!!!😁”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care le-au lăsat internauții la fotografiile Mirei din Dubai.

Se pare că artista va mai petrece o zi în paradis, unde se va bucura de soare și vreme minunată, departe de frigul din România.

Citeste si: Mira, gest surprinzător după despărțirea de Andrei: „Nu credeați că pot?”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.