Mira ii starneste gelozia lui Yaman! Afla cum va reactiona tanarul si ce decizie radicala va lua in privinta relatiei lor, azi, de la ora 16.30, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Jocul pus la cale de Mira si Orkun il bulverseaza pe Yaman, care, cuprins de gelozie, ia o hotarare importanta.

Atitudinea distanta abordata de Yaman o determina pe Mira sa puna la cale un plan pentru a-I starni gelozia acestuia. Dornic sa distruga orice legatura dintre Mira si Yaman, Orkun schimba tactica si reuseste sa isi atinga scopul in scurt timp.


Desi Mira este constienta de relatia sa nevinovata cu Orkun, stie ca Yaman este furios si incearca sa il faca sa isi schimbe parerea, insa nu reuseste sa il convinga pe Yaman ca totul este un joc.


Pe de alta parte, Mert trece prin momente dificile, dupa altercatia pe care a avut-o cu tatal lui. Acesta pleaca pe mare cu barca sa pentru a-si pune ordine in ganduri, insa dispare, iar ambarcatiunea este gasita abandonata in larg. Mert il contacteaza pe Yaman in timp ce acesta era cu Elif, iar Eylul afla mult asteptata veste in timp ce era impreuna cu Mira.
Situatia dramatica in care se afla Mert ii readuce impreuna pe Yaman si Mira, impotriva vointei lor. Acestia ajung in locul in care se afla Mert si aici constata ca nu au alta solutie decat sa isi vorbeasca pentru a-si rezolva problemele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Insa
in momentul in care Yaman si Mira incercau sa isi deschida sufletul unul celuilalt, isi face aparitia Orkun, care distruge intentiile celor doi indragostiti.
Pe de alta parte, Mert si Eyul se bucura de povestea lor de iubire si hotarasc sa se casatoreasca in secret. Cei doi profita de evenimentul lor important pentru a incerca sa ii reapropie pe Mira si Yaman, intinzandu-le o cursa.
Nu rata serialul “Yaman”, azi incepand cu ora 16.30,
numai la Kanal D.