Mira, imagini de pe patul de spital! Procedura care i-a dat mari bătăi de cap. Ce a pățit cântăreața

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 31 iul 2024, 13:07

Mira s-a filmat pe patul de spital

Sursa: facebook MIRA; Instagram Mira

Artista româncă Mira a împărtășit recent experiența ei legată de o endoscopie, într-o filmare postată pe rețelele sociale.

Însoțită de mama și iubitul ei, Mira a descris cum s-a simțit după procedura medicală. De asemenea, prin postările de pe Instagram a arătat cât de importantă este susținerea celor dragi în astfel de momente.

Ce a pățit Mira

Mira a intrat în clinică cu un amestec de emoții, dar prezența mamei și a iubitului ei a fost un factor de confort semnificativ.

Deși nu a explicat din ce cauză a făcut endoscopia, este clar că a apelat la această procedură pentru a investiga anumite probleme de sănătate care o îngrijorează.

Endoscopia, deși nu este dureroasă, poate fi inconfortabilă, motiv pentru care medicii au sedat-o pe Mira înainte de a începe procedura, iar după aceea cântăreața a avut o stare de amețeală și, pentru un timp, părea să nu mai fie în totalitate conștientă de ceea ce i se întâmplă.

Citește și: Mira este însărcinată? Postarea care a indus pe toată lumea în eroare! Adelina Pestrițu a reacționat imediat: „Mi-a stat inima”

Însă, cu toate acestea, Mira a scos telefonul și a început să se filmeze, pentru a le arăta fanilor din mediul online cum se simte după endoscopie. În descrierea filmulețului, vedeta a scris: „Am făcut o endoscopie cu sedare ușoară.

Ce aberam imediat după...”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Cum s-a simțit Mira după endoscopie

În videoclip, vedeta a mărturisit că, după procedură, s-a simțit ca într-o stare asemănătoare cu cea de ebrietate, însă acest lucru nu a deranjat-o: „Deci așa se simte când ești mangă. Eu acum sunt mangă după sedare. Dar așa se simte? Nu e rău”.

Aceeași comparație a făcut-o și mama Mirei, după ce medicii i-au dat drumul acasă. Deși a putut să se deplaseze după anestezia făcută, artista a continuat să abereze și să râdă împreună cu iubitul și mama ei.

„Hai mă că și așa ești băută, acum nu mai poți să vorbești. Nu vezi că e adormită de la anestezie?”,  i-a spus mama ei, înainte de a ieși din incinta clinicii, în timp ce se amuza copios.

Citește și: Noi probleme de sănătate pentru Mira: ”Termin cu un tratament și încep cu altul” Ce se întâmplă cu artista în aceste momente

Deși la final au încercat să destindă atmosfera, în story-urile postate pe Instagram de Mira s-a putut observa cât de important a fost sprijinul mamei și al iubitului ei și că cei dragi au ajutat-o să treacă mai ușor peste momentul dificil. Această experiență a evidențiat legătura strânsă pe care cântăreața o are cu familia și partenerul ei.

Surse foto: Facebook MIRA; Instagram Mira

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!