Mira isi risca viata pentru Yaman! In aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Dupa ce Mira isi incheie recitalul, toti cei prezenti in sala realizeaza ca Tan nu si-a facut aparitia la concert si ca Yaman disparuse fara urma. Mert este singurul care crede ca, de aceasta data, Tan l-a vizat pe Yaman, si nu pe Mira.

Inspaimantati de o posibila tragedie, Mira si prietenii sai incep sa il caute pe Yaman. Fara sa stea pe ganduri, Selim si Kenan merg la casa din Tozludere, unde  o gasesc pe Nevin imobilizata; femeia ii anunta ingrozita ca Yaman fusese rapit de Tan.

In acest timp, Tan il duce pe Yaman pe o ambarcatiune unde il tine imobilizat, sub amenintarea pistolului, si ii vorbeste despre dragostea pentru Mira.



Aflati la politie, Selim, Kenan si Mert urmaresc pe monitoare inregistrările video ale camerelor de supraveghere din port si astfel dau de urma lui Tan. /www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16786387/1/media-143936138584793800.jpg
Tan o suna pe Mira si ii cere sa vina singura pana la barca sa. Intre timp, Sude cheama politia si incearca disperata sa o impiedice pe Mira sa isi puna viata in pericol. In ciuda insistentelor mamei sale, tanara se urca intr-o barca si pleaca sa il salveze pe Yaman.


In cele din urma, Mira ajunge pe ambarcatiunea lui Tan, unde acesta ii marturiseste cat de mult o iubeste si ca a riscat totul pentru a o cuceri. In vreme ce barbatul obsedat de Mira ii cere femeii sa il lase sa o sarute macar o data inainte de a se sinucide, politistii inconjoara barca si trag cateva focuri de arma asupra lui Tan. Acesta cade la pamant, iar Mira merge sa il elibereze pe Yaman.

##VIDEO142406##
Nu ratati in aceasta seara, un nou episod din “Yaman”, de la 20.00, la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: