Mirabela Dauer si Alex Velea, invitații speciali ai lui Dan Negru la "Tu urmezi!" în acest weekend, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2024, 16:46

Sâmbătă și duminică, de la ora 21.00, Kanal D va invită să urmăriți două ediții care te țin cu sufletul la gură ale îndrăgitului game show "Tu urmezi!", prezentat de Dan Negru. Telespectatorii sunt invitați să-și testeze cunoștințele generale și să se bucure de momente pline de surprize, umor și emoție alături de invitații speciali, Mirabela Dauer și Alex Velea.

Mirabela Dauer si Alex Velea, invitații speciali ai lui Dan Negru la "Tu urmezi!" în acest weekend, la Kanal D

Ediția de sâmbătă va fi animată de un invitat special, celebra interpreta Mirabela Dauer. Umorul, efervescență și povești prețioase vor fi câteva dintre ingredientele dialogului spumos dintre Mirabela Dauer și gazdă emisiunii "Tu urmezi!", Dan Negru.

“Vreau să îți prezint una dintre femeile pe care eu le iubesc cel mai mult, de vreo 30 de ani de când o cunosc. Sigur când îi pronunț numele o știi și tu, și toți românii care o privesc la televizor.

Vine pentru ține cu întrebări, Mirabela Dauer”, exclamă Dan Negru, în aplauze.

Citește și: Petre Roman, invitat special în ediția de sâmbătă a game show-ului "Tu urmezi!", de la Kanal D

Provocările de cultură generală continuă și duminică de la aceeași ora la Kanal D cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, Alex Velea, care va animă atmosfera din platou.

Cunoscut pentru energia să debordantă și carisma să unică, Velea îi va încuraja pe concurenți să lupte pentru premiile puse în joc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

“Nu va imaginați de câtă vreme încerc să îl fac pe domnul Velea să cânte melodia <Zaraza>!”, spune amuzat Dan Negru.

Citește și: Dan Bittman este invitatul vedetă care deschide sezonul 2 al game show-ului "Tu urmezi!", la Kanal D

"Tu urmezi!" este singurul game show unde cunoștințele generale și distracția se îmbină în mod armonios.

Istorie, muzică, frumusețe, călătorii sau gastronomie sunt doar câteva dintre domeniile în care concurenții își vor testa cultură generală.

Nu ratați în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21.00, "Tu urmezi!", prezentată de Dan Negru, pentru o porție zdravănă de relaxare și entertainment oferite de personalități importante din varii domenii din România.