MIRACOL in Brazilia! Un barbat a supravietuit, dupa prin craniul sau a trecut o tija de 2 metri! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 12:50

Miracol in Brazilia, un muncitor in constructii in varsta de 24 de ani a supravietuit dupa ce o tija metalica de aproape doi metri i-a strapuns craniul si implicit creierul.

Seful sau, Luiz Alexandre Essinger a declarat ca medicii i-au extras cu succes bara de fier, in cadrul unei interventii chirurgicale ce a durat cinci ore.

 

"El a fost dus in sala de operatii, craniul sa a fost deschis si dupa examinarea plagii, medicii i-au scos bara metalica pe aceeasi directie pe care a intrat", a declarat Essinger.

 

Tot acesta a spus ca victima era constienta in momentul in care a ajuns la spital si ca nu a ramas nu a ramas cu sechele in urma acestui nefericit accident de

munca, cel putin nu pana in momentul de fata.

"El spune ca simte putina durere", a mai adaugat Luiz Essinger.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Potrivit martorilor, tanarul purta casca de protectie, dar

impactul a fost mult prea puternic ca aceasta sa reziste, bara cazand de la etajul cinci de pe o cladire aflata in constructie. Toti cei care l-au vazut ca tanarul a fost cu adevarat norocos ca a scapat cu viata.