MIRACOLUL din laboratoarele de cosmetica! Masca de argint STERGE ridurile VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 11:15

Folosita inca din antichitate, doar de femeile care proveneau din familii instarite, masca din argint ramane miracolul din laboratoarele de dermato-cosmetologie.

Specialistii spun ca metalul pretios sterge ca prin minune ridurile. Vechii egipteni, romanii si grecii stiau si ei de puterea tamaduitoare a pretiosului metal.

 

Pana la descoperirea penicilinei, argintul era extrem de valoros, fiind singurul dezinfectant cunoscut. Un kilogram de aur costa cat sapte kilograme de argint.

 

Chiar daca valorile s-au inversat astazi, argintul ramane un "metal medicament".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”

 

O fata poleita cu argint costa 50 de lei. Atentie insa, o astfel de masca se aplica de obicei la finalul unui tratament cosmetic, asa ca pretul frumusetii poata sa ajunga chiar si pana la 300 de lei.

 

Douazeci de minute de masca sunt suficiente pentru refacerea tesutului, reducerea ridurilor si intarirea fermitatii pielii. Nu uitati totusi ca tenul este oglinda organismului, iar alimentatia, hidratarea  si miscarea sunt esentiale pentru o viata sanatoasa.

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.