„Miracolul din pântecul meu”. Deea Maxer a postat imaginea fericită, în care apar toți trei: „Ai ales să-ți fiu mamă”

Author: Andreea Buinoschi

Aceasta îi ține departe de rețelele de socializare

Sursa: Instagram

Deea Maxer a postat o fotografie, pe contul ei de Instagram, care a emoționat pe toată lumea. Fosta soție a lui Dinu Maxer radiază de fericire și le-a arătat fanilor care este motivul fericirii ei.

Deea Maxer și Robert Drilea formează un cuplu de câteva săptămâni, dar acest lucru nu a făcut-o pe artistă să uite de cei doi copii pe care îi are cu Dinu Maxer. Aceasta a postat o imagine de familie, care a topit imediat inimile fanilor.

Deea Maxer, fotografie de colecție alături de copiii ei

După ce a fost acuzată că este egoistă, deoarece a divorțat de Dinu Maxer în loc să rămână cu el pentru copii, după ce a spus că era nefericită în căsnicie, acum, artista a fost, din nou, trasă la

răspundere, deoarece nu arată că mai petrece timp cu ei.

Aceasta îi ține departe de rețelele de socializare, dar postează destul de multe fotografii alături de iubitul ei, în diferite locuri din țară. Recent, aceasta a fost acuzată că îi neglijează și că îi acordă prea multă atenție iubitului ei.

Citește și: Primele declarații ale lui Dinu Maxer, după ce Deea Maxer a spus că este violent verbal: „Nu am fi prins 17 ani”

De curând, Deea Maxer a postat o fotografie alături de cei doi copii ai ei și, pe fundal, a postat o melodie ale cărei versuri vorbesc despre iubirea nemărginită pe care părinții o au pentru copiii ei: „Tu ești soarele și luna și te iubesc dintotdeauna/ Te iubesc din alte vieți, cum iubesc marii poeți/ Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer a plâns pe umărul celei mai bune prietene

Deea Maxer a fost foarte rezervată în ceea ce privește divorțul de Dinu Maxer. În timp ce fostul ei partener a făcut diferite afirmați despre cele întâmplate, aceasta a preferat să nu facă acest lucru și doar să posteze mesaje cu subînțeles, în mediul online.

Cu toate că nu și-a strigat durerea, nici pentru ea se pare că nu a fost deloc ușor, mai ales din cauza faptului că divorțul a venit după aproximativ două decenii de relație. În urmă cu puțin timp, Deea Maxer a mărturisit că mereu i-a fost aproape Ioana, buna ei prietenă, care nu a lăsat-o niciodată la greu.

Citește și: „Eu nu am vrut să spun «Da» niciodată”. Dinu Maxer nu a vrut să o ia pe Deea Maxer de soție. Cum a ajuns acesta, totuși, la starea civilă

„Când  nu eram bine, ea știa. Când eram în dezechilibru, ea simțea! Când aveam nevoie de motivație stătea noaptea cu mine la telefon. Ea e acolo și îi mulțumesc! Unul dintre puținii oameni reali din viața mea! La mulți ani, ești o mamă minunată, o prietenă unică și o femeie de afaceri de succes”, a fost mesajul postat de artistă.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?