Miran din serialul "Hercai", dezvaluiri neasteptate despre relatia cu iubita sa! Ce a spus celebrul Akin Akinozu despre o posibila casatorie?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iun 2021, 15:07
Miran din serialul Hercai, unul dintre cei mai talentati si apreciati actori tineri din Turcia Foto(5)
Miran din serialul Hercai, unul dintre cei mai talentati si apreciati actori tineri din Turcia
Sursa: viatacuaromadecafea.com

Interpretul personajului Miran din serialul Hercai, a vorbit despre planurile sale alaturi de iubita sa.

Talentatul actor Akin Akinozu a devenit cunoscut publicului din Romania odata cu difuzarea serialului-fenomen "Hercai", in care interpreteaza magistral rolul principal Miran, alaturi de frumoasa sa partenera Ebru Sahin, in rolul central Reyyan.

Miran din "Hercai" a dezvaluit daca are sau nu ganduri de casatorie in viitorul apropiat!

Desi are doar 31 de ani, carismaticul actor Akin Akinozu, care da viata personajului Miran in serialul Hercai, a reusit sa cucereasca telespectatoarele atat din tara sa natala si din multe tari europene, cat si din America.

Acolo unde a inceput sa fie difuzat de curand serialul Hercai, iar protagonistul Miran face deja furori printre fanele serialelor turcesti.

Chiar daca este un actor celebru, extrem de admirat de femei de toate varstele si de pretutindeni, iubita lui Akin Akinou, frumoasa Sandra Pestemalciyan, nu este deloc geloasa pe partenerul ei deoarece au o relatie stabila si armonioasa de mai bine de cinci ani de zile, bazata pe respect si multa incredere.

Citeste si: Cati ani are Miran din serialul "Hercai" si cum arata iubita lui! Iata cine este cea care i-a furat inima celebrului Akin Akinozu!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, presa din Turcia a speculat faptul ca cei doi indragostiti s-ar indrepta catre casatorie in viitorul apropiat, insa celebrul actor Akin Akinozu a dezmintit acest zvon, afirmand ca deocamdata relatia lui cu Sandra este bazata pe o frumaosa prietenie si iubire si urca impreuna pe acelasi munte, spre acelasi varf, sprijinindu-se reciproc, iar cand casatoria va deveni parte a visului lor comun, atunci vor face si acest pas extrem de important in viata lor de cuplu.

Astfel, Akin a dat de inteles tuturor ca el si iubita lui nu se gandesc inca la casatorie prea curand si isi vor vedea in continuare de proiectele profesionale dar si de povestea lor de dragoste, in calitate de iubiti deocamdata.

Citeste si: MIRAN, protagonistul serialului "Hercai", asa cum nu l-ati mai vazut pana acum! Iata cum a fost surprins celebrul Akin Akinozu!