Miran din serialul "HERCAI", schimbare radicala de look! Iata cat de mult s-a transformat indragitul actor dupa incheierea filmarilor!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 16 aug 2021, 16:27
video Foto(7)

Miran, protagonistul serialului "Hercai", a recurs la o schimbare inedita de look, la scurt timp dupa incheierea filmarilor.

Indragitul actor Akin Akinozu, protagonistul serialului "Hercai", si-a schimbat infatisarea la scurta vreme dupa inchierea filmarilor pentru productia care i-a adus celebritatea in lumea intrega. Publicul din Romania a fost fascinat de interpretarea magistrala a carismaticului actor inca de la primele episoade difuzate la Kanal D si l-au urmarit cu sufletul la gura pana la final.

Miran din serialul "HERCAI", schimbare uluitoare de look!

Chiar daca are doar 31 de ani, tanarul actor a cunoscut o ascensiune incredibila in cariera inca de la primele sale roluri pe micile si marile ecrane. Acesta a cucerit telespectatoarele din multe colturi ale lumii datorita aspectului sau fizic impresionant. Chiar si parul sau a fost admirat de fanele din mediul virtual, acolo unde carismaticul actor obisnuieste sa publice imagini.

La scurta vreme dupa incheierea filmarilor pentru serialul "Hercai", tanarul Akin Akinozu si-a schimbat recent frizura.

Acesta a publicat o imagine in care a aparut cu un aspect mai salbatic si mult mai modern decat cel pe care il vazuse deja telespectatorii pe micile ecrane.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Câți bani au primit actorii din serialul "Hercai" pentru un singur episod filmat? Ce salarii au avut celebrii actori Ebru Sahin si Akin Akinozu

Si tot dupa indelungata si dificila perioada a filmarilor pentru serialul Hercai, Akin Akinozu, alias Miran, a fost surprins in vacanta alaturi de cele mai dragi fiinte din viata sa, intr-o zona superba a Turciei, unde marea intalneste si scalda poalele muntilor.

Si in vacanta tanarul Miran a fost surprins cu aceeasi alura moderna, alaturi de cainele sau, pe care il adora.

Citeste si: Incredibil! Cum arăta îndrăgitul Miran din serialul "Hercai", la vârsta majoratului! Celebrul actor Akin Akinozu a avut multe kilograme în plus!