Miran din serialul "Hercai", unul dintre cei mai atragatori actori turci! Iata cum arata logodnica celebrului Akin Akinozu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iun 2021, 14:44
video Foto(7)

Actorul Akin Akinozu a cucerit publicul din Turcia si nu numai cu frumusetea lui fizica si a frant multe inimi.

Serialul turcesc „Hercai” aduce in atentia publicului o frumoasa poveste de dragoste imposibilă, care chiar daca ia nastere din razbunare si ura, va cuceri telespectatorii atat prin trairile intense ale personajelor, cat si prin lupta acerba pentru iubire, pentru familie, pentru dreptul la o viata libera, neingradita de traditii si reguli stricte.

Cine este Akin Akinozu, cel care da viata personajului Miran in serialul Hercai

Actorul Akin Akinozu a devenit cunoscut si adulat de publicul din Turcia, pentru rolul principal Miran din celebrul serial "Hercai".
Akin Akinozu s-a născut in 1990 in Ankara, Turcia, intr-o celebra familie de mari artisti. Acesta este singurul fiu al renumitei actrite Ozlem Akinozu. Iar bunicul lui Akin a fost unul dintre prezentatorii primului post de radio si televiziune din Turcia, TRT.
Desi familia sa l-a indrumat inca din copilarie spre o cariera actoriceasca pentru a duce astfel traditia mai departe, Akin a urmat cursurile liceului TED din Ankara si apoi a decis

sa studieze matematici aplicate la Universitatea Berkeley California din SUA, unde a locuit timp de sase ani.

Insa nu a renuntat nici la pasiunea pentru actorie insuflata de familia sa. Asa ca a inceput sa studieze actoria si sa scrie piese de teatru inca de cand se afla in Los Angeles iar la revenirea in Turcia a urmat cursuri de actorie la atelierul de teatru Craft Oyunçuluk Atölyesi, pentru a deveni si actor cu drepturi depline.

Astfel, destinul i-a pregatit lui Akin Akinozu o cariera in actorie si nu in domeniul matematicii pe care o studiase initial in America. Acesta a debutat in anul 2014 în filmul "Azrail". In anul 2015 a jucat rolul ienicerului Ivan Ali in serialul Kosem apoi a avut roluri principale în serialul drama "Arkadaşlar İyidir" și în comedia "Aslan Ailem".

Ulterior, in anul 2019 Akin Akinozu a fost cooptat in distributia serialului "Hercai". Pentru rolul Miran din serialul "Hercai" a primit Premiul pentru cel mai bun actor dar si

Premiul pentru cel mai bun cuplu, alaturi de partenera lui, Ebru Şahin, in rolul Reyyan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

Akin Akinozu, unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului in Turcia!

De asemenea, Postul de televiziune spaniol Nova Atresmedia i-a acordat lui Akin distincțiile Cel mai bun actor și Mister Nova 2019.
In urma unui sondaj realizat recent de o publicatie din Turcia, se pare ca la momentul actual, Akin Akinozu este unul dintre cei mai renumiti actori turci în America latină, în America de Nord, în Asia Centrală și în Europa.

De curand, carismaticul actor declara ca atunci cand se pregateste pentru un rol tinde sa abodeze scenariul ca un adevarat detectiv, cautand in profunzime cat mai multe detalii despre personaj si acțiune iar muzica il ajuta sa transpuna in scena trairile personajului. Si mai mult decat atat acesta a marturisit ca i-ar placea sa dea viata Sultanului Fatih Sultan Mehmet (Mehmet Cuceritorul) pentru profunzimea emotionala si mentala a unui astfel de personaj.

Indragitul actor este admirat de multe femei, datorita statutului sau si mai ales datorita aspectului sau fizic si cu siguranta a frant multe inimi, insa inima acestuia a fost deja cucerita iremediabil de Sandra Pestemalciyan, care i-a devenit intre timp si logodnica. Tanara este de profesie manager al unei firme de haine. Cei doi s-au cunoscut in SUA si formeaza au o relatie de peste cinci ani.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 2, sezonul 1, miercuri, 10 februarie 2021- VIDEO