Miray Daner (Hilal din "Patria mea esti tu"), schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata tanara actrita in cele mai recente imagini si care a fost detaliul care a surprins fanii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 nov 2017, 11:56
video Foto(7)

Frumoasa Miray Daner s-a remarcat prin talent si frumusete si a devenit una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia!

Miray Daner, una dintre cele mai tinere actrite (18 ani) a crescut pe platourile de filmare si face parte din categoria actorilor care si-au construit singuri cariera, prin propriul talent.

Viata ei de actrita a inceput inca de la 7 ani cu rolul din "Bez Bebek" ("Papusa din carpa") si la 14 ani a jucat in "Yaman", unul dintre cele mai indragite seriale.

Performanta ei a stralucit odata cu rolul Hilal din "Patria mea esti tu" si astfel, la varsta de 18 ani, frumoasa actrita si-a creat propriul miracol prin frumusete, talent, putere si succes.

De curand, tanara actrita s-a aflat intr-o binemeritata pauza intre cel doua sezoane ale serialului "Patria mea esti tu" si a decis sa recurga la o schimbare radicala de look, menita sa-i suprinda si sa-i  amuze pe fanii sai.

Aceasta si-a aplicat o peruca de culoare neagra, cu tunsoare bob, care i-a oferit o cu totul alta infatisare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.