Miray Daner (Hilal din "Patria mea esti tu"), sarbatorita cu fast la implinirea varstei majoratului! Iata cum s-au distrat Halit Ergenc si Berguzar Korel la petrecerea aniversara alaturi de ceilalti colegi din serial!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 nov 2017, 14:56
video Foto(14)

Tanara actrita a avut alaturi cei mai buni prieteni si colegi de breasla in cele mai frumoase si emotionante momente din viata sa, implinirea varstei de 18 ani.

Miray Daner este una dintre cele mai tinere actrite care face furori cu talentul ei atat in Turcia cat si peste hotare. Aceasta s-a nascut in 1999 a crescut pe platourile de filmare si face parte din categoria actorilor care si-au construit singuri cariera, prin propriul talent.


Viata ei de actrita a inceput inca de la 7 ani cu rolul din "Bez Bebek" ("Papusa din carpa") si la 14 ani a jucat in "Yaman", unul dintre cele mai indragite seriale.

Citeste si: Fikret din serialul "Mireasa din Istanbul", de la tanarul rebel la celebrul actor de azi! Iata cum arata Salih Bademci inainte de a merge pe drumul spre celebritate!


Performanta ei a stralucit odata cu rolul Hilal din "Patria mea esti tu" si astfel, la varsta de 18 ani, frumoasa actrita si-a creat propriul miracol prin frumusete, talent, putere si succes.


Frumoasa varsta a majoratului a implinit-o in ianuarie anul acesta, cand a fost sarbatorita cu fast de cei mai apropiati prieteni, dar si de o parte dintre colegii sai din serialul "Patria mea esti tu". Acestia s-au distrat intr-un club pana dimineata cu muzica buna si masa imbelsugata.

De la reusita petrecere nu a lipsit nici tortul si fascinantul moment in care toti invitatii i-au cantat la unison "La multi ani!".

Cei care au dat tonul au fost Halit Ergenc si Berguzar Korel, care s-au bucurat ca doi adolecenti de atmosfera creata, sustinand-o pe cea care le-a fost fiica in serialul "Patria mea esti tu".