Mircea Bravo a fost implicat într-un accident: „Mașina este avariată grav” Vloggerul era alături de alți trei pasageri, printre care și soția sa

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 dec 2023, 15:52

Mircea Bravo a fost implicat într-un accident: „Mașina este avariată grav” 

 
Sursa: Mircea Bravo Instagram

Celebrul vlogger clujean Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier luni, în județul Bihor, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de curent. În urma impactului, soția sa a suferit răni ușoare. În vehicul se aflau în total patru persoane.

Într-un moment de neatenție, Mircea Bravo ar fi pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe sensul opus al circulației, izbindu-se într-un stâlp de electricitate.

Mircea Bravo a fost implicat într-un accident

În urma impactului, soția lui Mircea a suferit răni ușoare, dar care nu îi pun în pericol viața. 

Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23,

poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul judeţean 764, în localitatea Roşia, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier. Din primele investigaţii efectuate de către poliţiştii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie şi ar fi lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice ”,
a transmis IPJ Bihor.

Citește și: Mircea Bravo, declarații în exclusivitate în cadrul emisiunii „Zig Zag”, despre viața amoroasă. Ce defect major are acesta, într-o relație

Autoritățile au transmis faptul că o femeie a suferit leziuni ușoare, fiind vorba chiar de soția vloggerului, aceasta fiind transportată la spital pentru mai multe îngrijiri. Ceilalți doi pasageri au scăpat nevătămați.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce a transmis Mircea Bravo imediat după accident

Imediat după accident, Mircea Bravo le-a transmis urmăritorilor că toți sunt în afara oricărui pericol, dar că mașina a fost avariată destul de tare. 

„Astăzi am avut un accident de mașină, am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a pățit nimic, doar un șoc puternic. Mașina este avariată grav. Atât testul de alcoolemie, cât și drug testul au ieșit negative.

Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi ”, a scris vedeta la secțiunea insta-story.

Citește și: Mircea Bravo, declarații în exclusivitate în cadrul emisiunii „Zig Zag”, despre viața amoroasă. Ce defect major are acesta, într-o relație

Autoritățile au luat toate măsurile necesare, iar Mircea Bravo a fost testat cu aparatul etilotest și DrugTest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Mircea Bravo este un vlogger din Cluj în vârstă de 36 de ani. Acesta a devenit cunoscut pentru hazul său, dar și pentru filmele sale umoristice, unele dintre ele ajungând chiar la cinema. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.