Mircea Diaconu, surpriza alegerilor europarlamentare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:54

Actorul a reusit sa stranga aproape 7 procente din totalul alegatorilor.

Performanta este cu atat mai notabila cu cat Diaconu a obtinut mai multe voturi decat UDMR sau Partidul Miscarea Populara, care au strans fiecare putin peste 6 la suta din voturi.  Cele mai multe procente la alegerile europarlamentare a reusit sa obtina alianta USD, cu putin peste 37 la suta. Un scor care a fost, insa, sub asteptarile celor de la PSD, care mizau sa adune macar 40 de procente dintre voturile romanilor.

Pe podium au mai ajuns liberalii, cu aproape 15%, si ei cu rezultate sub asteptari. In consecinta, primvicepresedintele partidului, Klauss Iohanis, si-a anuntat demisia din functie. Pe de alta parte, seful formatiunii, Crin Antonescu, a anuntat ca isi va tine cuvantul in privinta scorului inregistrat de PNL, dar ca va face un anunt in sedinta liberalilor care va incepe peste putin timp.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Antonescu a declarat, în mai multe rânduri, ca daca PNL obtine mai putin de

20% la europarlamentare va demisiona de la sefia partidului. Pe locul 3, in optiunile de vot, au ajuns democrat-liberalii, cu peste 12 procente. In fine, au mai reusit sa atinga pragul de intrare in Parlamentul European UDMR si PMP. Restul competitorilor nu au trecut pragul electoral. Aceste rezultate au fost comunicate dupa centralizarea proceselor-verbale din peste 96% din sectiile de votare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.