Mircea Lucescu o să fie operat! Cu ce probleme de sănătate se confruntă selecționerul României

Autor: Diana Bostan

Mircea Lucescu va fi operat la șold.

Sursa: Profimedia

Mircea Lucescu, selecționerul naționalei României, se confruntă din nou cu probleme de sănătate și urmează să ajungă din nou pe masa de operație.

Moment dificil pentru selecționerul Naționalei de Fotbal a României. Potrivit digisport.ro, Mircea Lucescu se pregătește pentru o nouă operație la șold.

Citește și: „Am făcut tot posibilul să NU vin la echipa națională”. Mircea Lucescu, moment de ironie în timpul conferinței de presă unde a fost prezentat oficial ca selecționer al „Generației de Suflet”

Mircea Lucescu se pregătește de o nouă operație

Potrivit sursei menționate anterior, antrenorul în vârstă de 79 de ani va fi supus unei intervenții chirurgicale la șoldul drept, după ce anul trecut a suferit o operație similară la șoldul stâng din cauza coxartrozei.

Citește și: Au ajuns la un acord! Mircea Lucescu este noul selecționer al României. Ce salariu va încasa legendarul antrenor și ce bonus va primi pentru calificarea la Mondial

Operația este programată pentru luna octombrie, imediat după ce echipa României va disputa meciurile din Liga Națiunilor împotriva Ciprului și Lituaniei, pe 12 și 15 octombrie. Deși Lucescu plănuia inițial să se opereze mai devreme, preluarea postului de selecționer l-a determinat să amâne intervenția.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

La fel ca în 2023, operația va avea loc în Kiev, Ucraina, unde tehnicianul a fost foarte mulțumit de rezultatele intervenției anterioare. Anul trecut, Lucescu a dovedit o recuperare rapidă și dedicarea sa pentru fotbal, fiind prezent pe teren la antrenamentele lui Dinamo Kiev la doar câteva zile după operație, sprijinit de cârje, notează Fanatik.

Acum, selecționerul României speră să repete aceeași recuperare rapidă și să revină alături de „tricolori” cât mai curând.

Mircea Lucescu a fost infectat cu COVID-19

Mircea Lucescu s-a confruntat și în trecut cu provocări legate de sănătate de la preluarea postului de selecționer al României. La scurt timp după numirea sa de către Răzvan Burleanu, antrenorul a fost diagnosticat cu COVID-19, însă nici această situație nu l-a ținut departe de pasiunea sa pentru fotbal.

Citește și: La mulți ani, Mircea Lucescu! Cunoscutul antrenor a împlinit 78 de ani

„Nea Mircea nu a putut să stea departe de fotbal niciodată. Acum vreo lună a avut Covid și a trebuit să stea o săptămână în casă. Pe cuvântul meu de onoare că stătea cu mâna pe clanță să plece de acasă. Nu poate să stea.  Pe Nea Mircea dacă îl ții trei zile în casă înnebunește. Nu poate să stea în casă sau departe de fotbal.

Fotbalul e viața lui”,  a spus Dănuț Lupu, pentru Fanatik.

 

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.