Mircea Lucescu rămâne la Kiev, deși Rusia și-a început atacurile asupra Ucrainei: „Cum să plec? Eu nu sunt laș”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 nov 2022, 03:30

Mircea Lucescu rămâne la Kiev, deși Rusia și-a început atacurile asupra Ucrainei: „Cum să plec? Eu nu sunt laș”

Sursa: Facebook Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a declarat că nu va pleca de la Kiev, în ciuda atacurilor Rusiei, pentru că nu vrea să dea dovadă de frică și neseriozitate.

Mircea Lucescu, în vârstă de 76 de ani, nu a fost dorit la Dinamo Kiev în urmă cu un an şi jumătate, atunci când a venit. Acesta a reușit să obțină toate trofeele interne încă din primul an, dar tot există ultraşi care nu îl au la inimă.

Mircea Lucescu nu vrea să plece de la Kiev, în ciuda atacurilor Rusiei asupra Ucrainei

„Deocamdată stau și aștept să văd ce se întâmplă. Sâmbătă trebuia să jucăm cu Inhulets Petrove, la Kiev, dar să vedem ce e cu starea de urgență.

Cum să vin   (n.r.: în Capitală)?  Păi să plec așa... Eu nu sunt laș, n-am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014. Nu pot să fac așa ceva.

În niciun caz...

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce este legea marțială introdusă de Volodimir Zelenski în toate regiunile Ucrainei și ce prevede! Ce pot face oamenii aflați în Ucraina

Păi aș da un exemplu negativ pentru toată lumea... de frică, de panică, de neseriozitate... cum să fac așa ceva? Să sperăm că n-o să fie nimic și s-or potoli oamenii ăștia mari și fără minte... să le vină mintea la cap”, a spus Mircea Lucescu, în cursul serii de ieri, 23 februarei. După câteva ore de la declarația lui Mircea Lucescu, Rusia a început atacurile în Ucraina.

Mircea Lucescu are un jucător ucrainean în lot

Mircea Lucescu şi echipa Dinamo Kiev au revenit luni, pe 21 februarie, din cantonamentul în Antalya pe care l-au prelungit cu cinci zile înainte de startul returului. Mircea Lucescu a declarat că are în lot un jucător Ucrainean, din Mariupol, Șaparenko.

Citeste si: Primele declaratii al președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski: „Acest pas ar putea deveni începutul unui mare război”

„Ei stau cu soțiile, copii aici, la Kiev, poate ceva rude să aibă pe-acolo... Șaparenko are părinții la Mariupol... la Marea Azov... ceva mai mult de o sută de kilometri de Donețk”, a spus Mircea Lucescu.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.