Mircea N. Stoian despre Gigi Becali: "Arestarea lui deschide o epoca, epoca arestarilor" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:19

Invitat in platoul emisiunii "Draga mea prietena", Mircea N. Stoian a comentat subiectul arestarii lui Gigi Becali, pe care l-a catalogat ca fiind fabulos.

"Am stat azi noapte pana la 3 si jumatate, 4 sa vad ce se intampla, pentru ca mi se pare un subiect fabulos. Am ajuns la concluzia ca, in momentul asta, arestarea lui Gigi Becali este un fel de pisica. Arestarea lui deschide o epoca, epoca arestarilor", a declarat Mircea N. Stoian.

 

"Povestea asta cu Gigi Becali e precum prajitura. Arestarea lui a fost, este si va fi facuta o problema nationala pentru ca el este cel mai mediatizat om.

El este model pentru foarte multa lume", a mai spus el.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Mircea N. Stoian a adaugat si ca nu intelege de ce Gigi Becali a fost primit in PNL, desi avea la activ o condamnare la inchisoare cu suspendare.

 

"Nu neaga nimeni faptul ca a ajutat biserica si foarte multa lume. Dar v-ati gandit vreodata de ce face aceste lucruri? Intrebarea mea este urmatoarea: Gigi Becali a mai avut o condamnare cu suspendare. Cand a fost primit in PNL, ei nu stiau de aceasta condamnare? Era practic un infractor cu acte care a ajuns sa fie propus in Parlamentul Romaniei din partea celui de-al doilea partid ca numar".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.