Mircea N.Stoian o desfiinteaza pe Bianca Dragusanu: "Are o calitate mare, disimuleaza perfect. Este o actrita care trebuie sa se disciplineze, daca facea cursuri, ajungea sus"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:26

Mircea N. Stoian, fostul coleg de emisiune cu roscata nu prea ii da crezare cand vine vorba de suferinta prin care a trecut din cauza fostului ei iubit, Coco Paun.

 Mircea N.Stoian a tinut sa sublinieze faptul ca lucrurile nu stau intocmai cum sunt precizate de Bianca Dragusanu:  "Am ascultat ce spunea Bianca acum. Vreau sa pun niste intrebari: daca nu mai voia sa il vada pe Coco Paun, de ce a mai iesit cu povestea asta in presa? Ani de zile a povestit despre acest accident cand a sarit cu masina de pe pod si zicea ca ii e rusine de adevar.
Acum nu ii mai este? Eu cred ca se repozitioneaza, a fost lider de media si a incercat sa revina cu tot felul de propuneri care nu au iesit, i-a scazut cota de popularitate. A vazut ca demersul Alexandrei Stan are succes, face si ea la fel pentru a castiga simpatia publicului, pentru a fi in prim plan iar si sa obtina ceva material. Se repune in joc povestea.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mircea-6df8d1026a7f91edce38a7e9b58595f6.png
Bianca are o calitate mare: disimuleaza perfect.
Este o actrita care trebuie sa se disciplineze, daca facea cursuri, ajungea sus. Ea e nesincera. Universul se invarte in jurul ei. Cand vrei sa atragi copmasiunea asupra ta si vrei sa blamezi pe cineva, dai tot felul de epitete. Mie mi s-a parut o reactie fireasca. Impotriva adevarului sunt reactii viscerane. Nu vreau sa ii iau apararea Biancai si nici a lui Coco Paun. Vreau sa privesc aceasta desfasurare de forte ca pe un business.


Parerea mea este ca discutia se va muta de la problemele ei la picioare la Cristea si Victor Slav. De aici ea va avea de profitat", a spus Mircea N. Stoian pentru WOWbiz.

 

Taguri: