Mircea Radu a dezvaluit cum se mentine in forma si cum se descurca cu "meseria" de tatic!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 aug 2021, 10:05

Mircea Radu a fost desemnat ani la rand cel mai sexy barbat din Romania, insa vedeta spune ca nu face nimic special pentru asta.

Mircea Radu este unul dintre cei mai sexy barbati din Romania si asta o demonstreaza si premiile pe care le-a luat timp de sapte ani. Vedeta tv a dezvaluit ca nu face nimic special sa arate asa, doar se ingrijeste normal. Ma rad pe fata si cam atat. Nu folosesc cosmetice. Sunt un om normal. Nu fac nici sport propriu-zis. Ma trezesc in fiecare dimineata la 7 si timp de o ora merg in parc cu cainele meu ciobanesc carpatin.

Ai nevoie de multa forta sa-l strunesti. Si cam asta e tot.

In calitate de tata, Mircea Radu recunoste ca nu el este cel care schimba scutece lui Tudor, in varsta de doua luni, ci sotia lui, Raluca si mama acesteia. Eu il plimb in parc si cam la asta se rezuma datoria mea. Ne trezim si noaptea pentru ca la trei el trebuies a manance, dar mai mult nu fac...

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.