Mircea Rednic a fost operat de urgență pe cord după ce a suferit un infarct! În ce stare se află antrenorul în aceste momente

Author: Lavinia Medrea

În ce stare se află antrenorul în aceste momente

Sursa: Facebook UTA Arad

Mircea Rednic, în vârstă de 61 de ani, a făcut un infarct și a fost operat de urgență astăzi.

Mircea Rednic a avut probleme atât în timpul meciului cu FCSB, cât și în următoarele zile. După un control de specialitate, doctorii au decis să-l opereze de urgență.

Mircea Rednic a fost operat după ce a suferit un infarct

„Mulțumim lui Dumnezeu că Mircea e bine. Am discutat cu el în urma cu câteva minute. Intervenția a avut loc în jurul prânzului.

Citește și: Neymar se va alătura echipei Al Hilal din Arabia Saudită! Cu cat a fost vandut de PSG?

Totul a început în prima repriză cu FCSB, iar la pauză s-a simțit rău. Începuse să aibă dureri în piept. Și-a mai revenit, iar victoria l-a făcut să treacă pentru moment peste aceste probleme. Dar, apoi s-a simțit din nou rău și a făcut un infarct.

Acum, i s-a montat un stent. Am vorbit cu el după operație și mi-a spus că în două săptămâni vrea să treacă din nou la treabă.

De echipă se vor ocupa secunzii săi”, a spus  conducătorul de la UTA, Alexandru Meszar.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Câte echipe vom avea în turul III al preliminariilor Conference League?

Mircea Rednic a fost operat azi, în jurul orei prânzului, la un spital din Arad. Pe întreg parcursul meciului de 90 de minute dintre UTA și FCSB, antrenorul a stat pe banca tehnică a gazdelor. 

Reacția UTA după infarctul suferit de Mircea Rednic

UTA a transmis un mesaj pe Internet după ce Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic și a fost operat la un spital din Arad, prin care a spus că antrenorul va trebui să ia o pauză de circa șapte zile de la fotbal.

„Multă sănătate, Mircea Rednic!

În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi (n.r. miercuri), în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment.

Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, a transmis UTA.