Mircea Rednic il vrea pe Grozav la Standard

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 23:40

Antrenorul Mircea Rednic a plecat la Standard Liege cu temele facute si are deja o lista cu jucatori pe care vrea sa-i aduca in pauza de iarna. Principala tinta a "Puriului" este Gicu Grozav, fostul sau elev de la Petrolul.

Rednic este de parere ca trei dintre fostii sai jucatori se potrivesc perfect planurilor pe care le are cu Standard Liege, echipa care se afla in prezent abia pe locul 10 in campionatul Belgiei, cu 16 puncte.

"Momentan, dupa o prima discutie cu Roland Duchatelet, am inteles ca pana la iarna va trebui sa ne descurcam cu ce avem si sa nu pierdem contactul cu zona superioara a clasamentului.
Abia apoi vom incepe o campanie seriosa de achizitii in urma careia sa ne putem indeplini obiectivele trasate. Visez sa-i transfer la Standard pe Marinescu, Boudjemaa si Grozav"
, a declarat Rednic pentru telegrama.ro. Intrebat pe care fotbalist dintre cei trei si-l doreste cel mai mult, Renic a raspuns imediat: "Pe Grozav!".

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.