Mircea Solcanu si-a schimbat din nou domiciliul. Si-a luat ramas bun de la familie si prieteni si a revenit in Bucuresti pentru a se pregati de emisiune

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Mircea Solcanu, prezentatorul emisiunii "Draga mea prietena", a lasat Constanta si Marea Neagra si s-a mutat din nou in Bucuresti pentru a se pregati de emisiune.

Mircea Solcanu si-a luat rolul de prezentator al emisiunii "Draga mea prietena" in serios. Vedeta Kanal D si-a facut bagajele, si-a luat ramas bun de la prieteni si familie, si-a luat catelul, pe Rich si a plecat emotionat la Bucuresti pentru a se pregati de emisiune.

Mircea Solcanu a parasit Constanta, orasul natal, pentru viata agitata din Capitala. Colega lui de platou, Cristina Siscanu s-a gandit sa-i dea o mana de ajutor.

I-a facut lui Mircea o surpriza neasteptata: cat timp acesta era la Constanta, Cristina a facut curat in apartamentul din Bucuresti al prezentatorului pentru ca revenirea in Capitala sa-i fie mai usoara.

##VIDEO120755##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.