Mireasa care a SOCAT pe toata LUMEA in CHINA! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 19:50

Oamenii sunt liberi si raspunzatori pentru actiunile pe care le intreprind si atunci cand si le asuma pot fi priviti cu dispret sau marginalizati pentru ce au facut.

 Este si cazul casatoriilor intre aceleasi sexe care au nascut numeroase controverse de-a lungul timpului. Nimic nu mai e surprinzator ca doi oameni de acelasi sex vor sa isi uneasca destinele desi unora ideea li se pare dezgustatoare. Cei care nu vor sa accepte ca unii oameni au alte orientari si conceptii organizeaza adevarate demostratii pe strada prin care isi manifesta ura sau ingradirea casatoriei intre persoanele de acelasi sex.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mireasa-aceasta-a-ajuns-sa-fie-o-premiera-milioane-de-chinezi-protesteaza-si-acum-dupa-ce-au-vazut-imaginile-190840-b9cf54d63495d49d9e5dfdb72ecb8b2e.jpgEste si cazul unui cuplu de barbati din China care si-au unit destinele in ciuda protestelor si controverselor si mai aspre din aceasta tara comunista.
Abia acum cateva luni, casatoria intre aceleasi sexe a fost oarecum acceptata. Cuplul de barbati sunt din Tibet, centrul budismului, unde astfel de actiuni sunt si mai rau privite.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mireasa-aceasta-a-ajuns-sa-fie-o-premiera-milioane-de-chinezi-protesteaza-si-acum-dupa-ce-au-vazut-imaginile-190837-998ba7bb3a9f44311b12785421027ced.jpg

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.