MIREASA care si-a SOCAT invitatii. Le-a picat fata cand au vazut cum s-a imbracat la nunta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:12

O mireasa din India a socat o lume intreaga! Invitatilor nu le-a venit sa creada ochilor cand au vazut-o imbracata asa!

O tanara din India din orasul Tirupati, fiica unui prosper om de afaceri a purtat la nunta ei o rochie aurita si bijuterii din aur in valoare de aproape 500 000 de euro. Tatal miresei a cerut sprijinul politiei locale pentru a-i pazi fiica la nunta, de teama ca aceasta sa nu fie rapita sau atacata din cauza valorii imense a bijuteriilor pe care le-a purtat.

Pana si invitatii la nunta, si ei oameni cu stare s-au declarat socati de tinuta extravanganta a miresei.

In opinia lor, nu era nevoie de o asemenea opulenta, mai ales la o nunta, un eveniment care ar trebui sa-i aiba in centrul atentiei pe tinerii proaspat casatoriti si povestea de iubire care-i leaga. Majoritatea invitatilor l-au acuzat pe tatatl mireasei ca i-a rapit acesteia bucuria unuia dintre cele mai frumoase momente din viata unei femei. In loc sa se distreze alaturi de oaspeti, mireasa a fost nevoita sa stea deoparte si pazita in permanenta de politisti pentru ca nu cumva cineva sa atenteze la bijuteriile sale.


Tatal miresei abia se mai putea misca, atat de grele ii erau lanturile de aur din jurul gatului

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.