Mireasa din imagine pare normala, insa multi raman socati cand ii vad chipul! Nu inteleg cum de acest barbat s-a putut casatori cu ea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 20:50

Ekaterina Nezhentsova, o femeie din Rusia, nu este o persoana ca oricare alta.

Din nefericire ea a venit pe lume cu o boala extrem de rara, din cauza careia chipul ei este mai imbatranit decat in mod normal. Acest lucru se putea observa inca de la nastere si s-a agravat odata cu trecerea anilor.

Parintii ei au fost distrusi si au crezut ca Ekaterina nu va avea niciodata o viata normala, insa ea a reusit sa se integreze foarte bine in societate si sa foloseasca acest defect in folosul ei.



"Stiu ca boala mea este foarte rara. Probabil multi ma judeca atunci cand ma vad pe strada, insa tocmai chipul meu imbatranit mi-a dat o foarte mare incredere in mine. Datorita lui am in jurul meu numai oameni de calitate, pentru ca am invatat sa-i castig cu mintea mea, cu personalitatea mea, cu felul meu de a fi si nu cu felul in care arat", a declarat femeia intr-un interviu.


Ekaterina duce o viata cat se poate de normala. Are un job stabil, s-a casatorit si are chiar si un copil care, din fericire, nu a mostenit boala ei.


Ekaterina in copilarie


Asa arata Ekaterina acum


Ekaterina este o mama fericita

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: