Mireasa gravidă moartă în ziua nunții a lăsat doar durere în sufletul celui care urma să îi fie soț. „Ieri trebuia să avem nunta, azi caut sicrie!”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 mai 2023, 01:00

Mireasa gravidă moartă în ziua nunții a lăsat doar durere în sufletul celui care urma să îi fie soț. „Ieri trebuia să avem nunta, azi caut sicrie!”

Sursa: Facebook

Mireasa gravidă moartă în ziua nunții a șocat întreaga țară. Sfârșitul tragic de care a avut parte a emoționat până și oamenii care nu o cunoșteau, iar cel care i-a cerut mâna nu poate face nimic altceva decât să o plângă.

Mireasa gravidă moartă în ziua nunții a lăsat doar durere în sufletul celor apropiați, cel mai afectat fiind cel care urma să îi devină soț. Aceasta a decedat chiar în ziua în care trebuia să își unească destinul cu tatăl copilului pe care îl purta în pântece.

Mireasa gravidă moartă în ziua nunții l-a îngenuncheat de durere pe Silviu

Alexandra și Silviu trăiau o frumoasă poveste de dragoste de trei ani.

Cei doi urmau să devină părinți peste doar câteva săptămâni, iar sâmbătă, 20 august, aceștia trebuiau să devină soț și soție. Din nefericire, destinul a avut alte planuri pentru cei doi.

Conform spuselor acestuia, Alexandra avea mai multe probleme cu inima și, cu doar câteva zile înainte de nuntă, începuse să se simtă extrem de rău.

„Eram împreună de trei ani, aveam planuri de viitor, am început o casă, aveam planuri să avem copii, era însărcinată în luna a 8-a.

S-au dus toate. Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie. Trebuia să fie mireasa mea şi nu mai e. O îmbrac în mireasă pentru altceva. Eu nu mai am nimic. Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată.

Avea nişte probleme la inimă. Avea valvă din metal pusă din 2010. De când a rămas însărcinată, i-au schimbat tratamentul şi starea de sănătatea era bună, că mergea regulat la cardiologie.

De câteva zile, a început să se simtă puţin rău, dar nu s-a arătat. A zis că nu e grav şi să facem cumva să facem nunta, să nu anulăm. Tare şi-a dorit să fie mireasă”, a spus Silivu, cu ochii în lacrimi, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Principala cauza a morții a fost reprezentată de un stop cardio-respirator, iar la autopsia tinerei s-a aflat că aceasta avea și afecțiuni cardiace, dar și pulmonare, iar toți acești factori au condus spre

tragedie. Totodată, atunci când avea doar 20 de ani, Alexandra a fost operată pe cord, iar atunci a fost necesară și montarea a două stent-ur

Citeste si: Încă un accident tragic în Turcia! Bilanțul este de 19 morți și 26 de răniți, care ar putea crește. Cum s-a petrecut nenorocirea

Alexandra era însărcinată cu o fată

Alexandra urma să aducă pe lume, peste doar câteva săptămâni, o fată.

Vineri, 19 august, aceasta a fost externată, pe semnătură, după ce fusese internată pe secția COVID.

Trebuia să poarte numele lui mama care a murit acum doi ani jumătate”, a mai spus Silviu. De asemenea, în momentul în care a aflat vestea tragică, tânărul și-a pierdut cunoștința și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Pacienta a ajuns direct în sala de operaţie unde s-au continuat manevrele de resuscitare şi s-a efectuat cezariana de urgenţă.

Dar, din păcate nici mama, nici nou născutul nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi s-au declarat decesele”, a spus Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Citeste si: Două avioane s-au ciocnit în timp ce încercau să aterizeze- Mai multe persone au murit

În monentul de față, este așteptat rezultatul autopsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului Alexandrei. Înmormântarea va avea loc în zilele următoare, iar cei dragi încearcă să își găseacă puterea de a merge mai departe.