Mirela Boureanu Vaida, aparitia care a socat-o pe Iulia Albu! De ce a primit trofeul BAU

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 16 sep 2020, 08:10

Zeci de vedete din peisajul monden romanesc s-au reunit la un eveniment monden recent, iar Iulia Albu, jurata de la "Bravo, ai stil!", le-a analizat tinutele.

In direct, la WOWbiz, aceasta a vorbit despre tinutele imbracate de celebritatile noastre si n-a fost prea prietenoasa.

Ion Tiriac

Poarta un accesoriu hot al sezonului, maleta. Nu as avea ce sa comentez. Sunt singura ca domnul Tiriac stie cum sa se imbrace, asa ca primeste 9.", a spus Iulia, care a dezvaluit ca se cunoaste cu acesta.

Carmen Bruma

Are un look corect si atat.

Niciodata nu vei purta un sutien alb sau in culoarea pielii in lumina blitz-ului, pentru ca se va vedea, mai ales cu maleta aceea. Ar fi putut sa poarte ceva pe deasupra. Imi place combinatia aceea, de verde, dar geanta este infiorator de urata. Ar fi mers mult mai bine o poseta structurata, din piele in aceeasi nuanta cu tinuta. Astazi va primi un 7,9.", a spus jurata.

Adina Halas

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Prietena

lui Carmen Bruma, n-a scapat de criticile Iuliei: "De ce Dumnezeu ar vrea cineva sa-si inghesuie "porumbeii"?  Nu era necesar sa poarte asa ceva, mai ales ca are un bust generos. Atunci cand doriti sa purtati alb/negru nu este bine sa o faceti segmentat. Imi place coafura si make-up-ul, dar cred ca suntem la alt nivel. Nu lucreaza intr-o banca, motiv pentru care primeste nota -42.

Mirela Boureau Vaida

Daca o combinatie alb/negru o pot intelege, una alb rosu este si mai greu de stapanit.

Sacoul acela alb este de primavara, dar nu este ok. Este o femeie frumoasa, imi place make-up-ul, coafura, mi-ar fi placut sa aiba o camasa cu volumetrie si pantaloni albi. Primeste trofeul BAU!"

Urmareste inregistrarea rubricii Iuliei Albu pe wowbiz.ro!