Mirela Retegan a părăsit România! Ce se întâmplă cu fondatoarea ”Gașca Zurli” după anunțul că Vrăjimăturica este însărcinată: “Răspuns la întrebările din ultimele zile…”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 mar 2024, 20:54

Mirela Retegan a părăsit România

Sursa: Instagram: Mirela Retegan/ Facebook: Gașca Zurli

Fondatoarea ”Gașca Zurli”, Mirela Retegan, și-a surprins fanii în momentul în care a anunțat că pleacă în Dubai. Decizia a fost luată într-un moment în care Andreea Ghiță, cunoscută drept Vrăjimăturica din Gașca Zurli, a dezvăluit că este însărcinată.

Mirela Retegan a trăit o experiență memorabilă în timpul unui weekend în Dubai, unde a fost nașă de botez pentru o prietenă apropiată. În timp ce fondatoarea ”Gașca Zurli” se afla în Dubai, Vrăjimăturica, personaj interpretat de Andreea Ghiță, își surprindea fanii cu fotografii în care apare cu burtica de graviduță.

Fondatoarea ”Gașca Zurli” a fost nașă de botez în Dubai

Mirela Retegan a dezvăluit că a călătorit în Dubai, acolo unde a fost nașă de botez pentru o bună prietenă. Fondatoarea ”Gașca Zurli” a fost extrem de impresionată de faptul că a descoperit o biserică ortodoxă atât de departe de casă.

Ea a explicat că mama copilului, Bianca, este o prietenă veche pe care a cunoscut-o încă din adolescență în Satu Mare și că legătura lor s-a transformat într-una specială.

Această călătorie în Dubai nu a fost doar despre botez, ci și despre reîntâlnirea și celebrarea unei prietenii de durată.

Citește și: Vero Căliman a făcut marele anunț la scurt timp după ce a părăsit “Gașca Zurli”. Fanii au reacționat imediat la poza cu burtica de graviduță: ,,Sarcină ușoară“

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

„Am venit să botez un copil. Pe Bianca, mama lui, o cunosc încă de când avea 10 ani și se ținea după mine, la Satu Mare, tot timpul. Eram convinsă că este fana artistului cu care eu eram în acea perioadă într-o relație. Mi-a luat ceva timp să-mi dau seama că Bianca era de fapt fana mea. Relația noastră s-a transformat încet încet într-una absolut specială.”, a

scris Mirela Retegan, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.

Mirela Retegan a luat o pauză de la ”Gașca Zurli”

Mirela Retegan a povestit că anul trecut a primit vestea că prietena ei din Dubai este însărcinată, iar inspirată de relația pe care fondatoarea o are cu Maya, fiica ei, Bianca și-a exprimat dorința arzătoare ca Mirela Retegan să fie nașa copilului său.

Timpul petrecut alături de prietenii săi a fost minunat pentru Mirela Retegan, care susține că a avut ocazia să exploreze un oraș care îi amintește constant că orice este posibil. Întorcându-se acasă, Mirela Retegan le-a dezvăluit fanilor că se simte mai împlinită, fiind recunoscătoare pentru familia pe care o are. Tot în această călătorie, fondatoarea ”Gașca Zurli” susține că a găsit răspuns la multe dintre întrebările și gândurile din ultima perioadă.

Citește și: „Îmi promit să nu mai uit asta niciodată” Vero Căliman a ales să se întoarcă la activitățile alături de copii. Cum a fost surprinsă fetița Zurli, într-o zi de duminică

„Mă întorc acasă mai bogată cu o familie, mai responsabilă cu un copil și cu foarte multe idei -răspuns la întrebările mele din ultima vreme.”, a mai spus Mirela Retegan, pe Instagram.