Mirela Retegan, în lacrimi după destrămarea grupului “Gașca Zurli”: „Aş putea să renunț la tot”. Când vor reveni pe scenă cele mai îndrăgite personaje ale fenomenului Zurli

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 mar 2024, 16:43
Mirela Retegan a vorbit cu lacrimi în ochi despre ”Gașca Zurli”
Sursa: Captură YouTube

Mirela Retegan și-a deschis sufletul în ceea ce privește destrămarea grupului ”Gașca Zurli”. Fondatoarea acestui fenomen a vorbit cu lacrimi în ochi despre plecările celor din echipă, dar și despre ce se va întâmpla în viitor cu ”Gașca Zurli”.

Invitată în cadrul unui podcast, Mirela Retegan nu și-a putut stăpâni lacrimile și emoțiile în momentul în care a fost întrebată despre viitorul grupului ”Gașca Zurli”. Fondatoarea și-a luat inima în dinți și a dezvăluit că s-a pregătit și pentru momentul în care va renunța definitiv la acest proiect de suflet.

Mirela Retegan a vorbit cu lacrimi în ochi despre destrămarea grupului ”Gașca Zurli”

La două săptămâni după ce Fetița Zurli (Vero Căliman), Truli (Răzvan Marina) și Lulu (Ionuț Varodi) au părăsit Gașca Zurli, Mirela Retegan a vorbit despre viitorul grupului ”Gașca Zurli”. Fondatoarea fenomenului Zurli a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din ultimii ani, atunci când a pierdut 95% din acest proiect.

În cadrul unui podcast moderat de Giulia Anghelescu, Mirela Retegan a relatat cu lacrimi în ochi faptul că în pandemie platforma YouTube a ales să scoată de la monetizare toate canalele destinate copiilor, motiv pentru care ”Gașca Zurli” a fost nevoită să se descurce cu

mai puține resurse. Chiar și așa, grupul a continuat să creeze momente și spectacole online pentru toți copiii.

Întrebată ce se va întâmpla cu ”Gașca Zurli”, Mirela Retegan a surprins cu declarația ei, susținând că s-a pregătit inclusiv pentru momentul în care va pune ”stop” la întregul proiect, fiind o responsabilitate imensă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Citește și: Cum a fost surprinsă „Fetița Zurli”, alături de Truli și Lulu, după ce toți 3 au părăsit Gașca Zurli! Reacția fanilor: „Vă rog să refaceți Gașca Zurli”

Eu sunt pregătită și pentru un moment în care aș putea să renunț la tot, să opresc tot pentru că este o responsabilitate imensă. În 2020, în luna ianuarie, YouTube-ul a ales să scoată de la monetizare toate canalele pentru copii și să le treacă pe un YouTube Kids și nu am mai primit niciun ban în anul 2020 și 2021.Am

pierdut 95% din business. Am reușit să țin toți oamenii, nimeni nu a intrat în șomaj, nimeni nu a plecat acasă. Și ne-am adunat toți în sediu și am scris programe, cântece, povești, am făcut live-uri. Am muncit mai mult decât au muncit toți artiștii la un loc, a fost responsabilitatea mea pentru toți copiii care stăteau în casă în acea perioadă. A fost un eveniment dur din viața mea ”,
a spus Mirela Retegan, în podcast-ul moderat de Giulia Anghelescu.

Când va reveni ”Gașca Zurli” pe scenă

Mirela Retegan susține că fenomenul Zurli va merge mai departe. Fondatoarea grupului Zurli nu a dezvăluit încă ce se va întâmpla cu fetița Zurli, cu Truli sau cu bucătărașul Lulu sau cine va lua locul celor trei actori care au părăsit grupul, însă știe sigur că proiectul ei de suflet va merge mai departe.

Citește și: Mirela Retegan se retrage de la conducerea trupei Gașca Zurli! Fiica acesteia preia frâiele! Primele declarații: „A fost cu emoții… ”

Cea care a fondat ”Gașca Zurli” a mărturisit că în acest an va pune în scenă un proiect extrem de drag, un vis de-al ei, acela de a străbate satele și orașele mici din România pentru a aduce bucurie tuturor copiilor, indiferent de mediul din care provin.

„Anul ăsta o să încep un proiect cu care o să străbat România dintr-un capăt în altul, în cele mai îndepărtate sate, în care o să duc bucuria Zurli și starea de spirit din care eu cred cu toată ființa mea”, a mai spus Mirela Retegan.