Mirela Retegan, primele declarații după plecările din Gașca Zurli: „Nu ne-am certat, dar ...”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 mar 2024, 21:23

Mirela Retegan a dat cărțile pe față! „Nu e un moment ușor” De ce s-a destrămat, de fapt, Gașca Zurli

Sursa: Gașca Zurli Facebook

Mirela Retegan, fondatoarea „Gașca Zurli”, a vorbit despre plecarea din echipă a trei membri, printre care și fetița Zurli. Femeia a fost vizibil emoționată, dar a punctat faptul că toate despărțirile sunt grele.

Gașca Zurli este cea mai apreciată gașcă de divertisment pentru copii. Cu o multitudine de concerte, gașca Zurli a reușit să devină rapid plăcută de cei mici, dar și de părinții acestora.

Veștile triste însă au fost date în urmă cu câteva zile, după ce fetița Zurli anunțase plecarea din echipă. După ea, și alți 2 membri au făcut același anunț. Astfel, gașca Zurli s-a destrămat.

Mirela Retegan a vorbit despre plecarea membrilor din gașca Zurli

Mirela Retegan, fondatoarea „Gașca Zurli” a vorbit public despre plecarea celor trei membri ai echipei și despre faptul că, deși momentul a fost unul previzibil, orice despărțire este dureroasă.

Citește și: Drama din spatele zâmbetului Fetiței Zurli: Vero Căliman “Îți mulțumesc tati, știu că atât ai putut să stai și ăsta a fost drumul tău…”

„Au ales momentul așa cum au considerat ei. Noi am avut aceste discuții, știam că lucrurile o să se întâmple în felul acesta. Firma este pregătită să meargă mai departe.

Nu ne-am certat, dar toate despărțirile sunt grele. E foarte greu și pentru ei. E foarte greu după 14 ani să faci altceva în viață. Eu îi înțeleg și îi susțin din tot sufletul pe ce au de făcut.

Nu e un moment ușor, dar cu siguranță ne vom întâlni în alte proiecte mari, când o să facem evenimente mari. A fost foarte greu, weekend de weekend, să pleci joia de acasă și să te întorci lunea. E normal să vrei să ai și tu o familie, să faci copii, să te căsătorești. Lucrurile sunt într-o transformare în viețile noastre.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Eu sunt foarte recunoscătoare că au stat până acum,” a spus Mirela Retegan, la un post de radio.

Fetița Zurli, „bucătărașul Lulu” și Truli au ales să părăsească Gașca Zurli

Citește și: „A venit momentul să-mi iau rămas bun”. După „Fetița Zurli”, încă doi membri își anunță plecarea din Gașca Zurli. Despre cine e vorba și ce mesaj au postat pe rețelele sociale

După despărțirea de "Fetița Zurli", adică Vero Caliman, și Ionuț Varodi, cunoscut sub numele de "bucătărașul Lulu", și-au anunțat retragerea din componența echipei.

”Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu. Am ales să părăsesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități.

Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări.(...)

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu”, a fost mesajul postat de Ionuț Varodi pe Facebook.

Aceeași decizie a fost luată și de Răzvan Marina, cunoscut ca Truli.