Mirela Stelea, cea mai noua colectie de rochii Forward, la "Draga mea prietena!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 oct 2020, 17:55

Designerul Mirela Stelea si-a lansat o noua colectie de rochii in care cuvantul de ordine este glamour sofisticat, intitulata "Forward."

“Un melanj de culori tari, materiale pretioase si design original- asa s-ar putea descrie in cateva cuvinte creatiile ce poarta semnatura Mirela Stelea. Adresandu-se femeilor puternice, cu personalitate, carora nu le este teama sa iasa in evidenta imbracand haine speciale, in culori tari, Mirela Stelea a devenit repede un designer foarte apreciat de celebritatile din Romania. O rochie Mirela Stelea se distinge mai intai de toate prin calitatea materialelor, designerul folosind cele mai bune materiale de pe piata, aduse in mare parte de la Paris sau Dubai.

Jerseuri, matasuri, voaluri, materialele din satin si sifon- toate acestea capata forme originale sub viziunea creativa a Mirelei Stelea, fiind totodata usor de purtat. Urmeaza apoi originalitatea designerului, calitatea finisajelor si pasiunea pusa in procesul de realizare a fiecarei piese vestimentare, ceea ce face ca orice vis sa devina realitate.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.