Mirela Stelea, tinuta de MILIOANE pe COVORUL ROSU VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:55

Rochiile de sirena au revenit in tendinte si pot fi purtate, cu succes, la orice petrecere cu staif.

 Designerul Mirela Stelea stie acest lucru si a atras atentia tuturor cu o astfel de piesa vestimentara, dar mai ales cu decolteul ei generos!

 Atunci cand pe o invitatie scrie…dress code: BLACK TIE vedetele se dau de trei ori peste cap si se agita de numa numa ca sa-si gaseasca tinuta potrivita, pentru că…nu vor sa se faca de ras, in fata carcotasilor.

 Din categoria vip-urilor, care STIU ce inseamna un astfel de cod vestimentar, face parte si designerul Mirela Stelea, sotia celebrului fotbalist Bogdan Stelea.
Aceasta a demonstrat cu varf si indesat cum se poate respecta Black tie: a facut senzatie intr-o rochie neagra, de sirena, din material paietat, cu aplicatii de tiul in jurul decolteului. Rochia luunga, in tendinte este o creatie proprie a Mirelei si valoreaza…1000 de euro.

Cand se cere all black, atunci accesoriile trebuie sa fie…discrete. Clutchul negru, desi era incrustat cu pietre colorate, nu dadea o nota tipatoare.
Se incadra perferct, in peisaj. Marca si pretul lui?! Prada, 1000 de euro. Cerceii lungi, cu cristale Swarovski au pretul de 350 de euro, iar bratarile din aur alb, 420 de euro.

 Pentru ca rochia era paaana in pamant, incaltarile nu prea vedeau lumina zilei, dar Mirela ne-a dezvaluit a purtat o pereche de pantofi Gucci, care costa 460 de euro.

 Dupa ce am asudat de la atatea sute de euro enumerate, ne adunam fortele si calculam.
Rochia de 1000 de euro+ clutchul de 1000 de euro+ panfofii de 460 de euro+ cerceii de 350 de euro si bratarile de 420 de euro… totalizeaza un look de multe milioane. Nu mai putin de… 3230 de EURO!!!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.