Miron Cozma a implinit 60 de ani! Marinela, elixirul tineretii pentru Luceafarul Huilei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Nu au cunoscut limbile pamantului atata dragoste! Insa, Marinela Nitu parca-l iubeste pe Miron Cozma, diferit, in fiecare limba!

La cei 60 de ani, Luceafarul Huilei parca pluteste, ca la 20 de ani. Are 60 de ani, dar, parca intinereste in fiecare zi. Sa fie oare sotia elixirul tineretii pentru Miron Cozma? Daca ar fi sa privim aceste imagini am baga mana in foc ca intre cei doi arde o dragoste nebuna.

Cand el, luceafarul nu aluneca pe-o raza, ci coboara scarile hotelului de la malul marii, ...ea, il sorbea din ochi.

Marinela parca nu se mai satura sa admire, desi au trecut ceva ani de casnicie.

O asa iubire rar ti-e dat sa vezi! Cei doi porumbei isi jura dragoste eterna in  toate limbile pamantului. Si ce cadou mai potrivit ar fi putut sa primeasca Miron de la Marinela Nitu, daca nu unul cu cantec? "Este prima melodie pe versurile mele, si nu credeam ca o sa fie gata de ziua mea(…) pe muzica de tip jamaican mi-a facut o melodie teribila, de tip exotic.
Nu a mai creat nimeni in Romania, de aia vorbeam de misterul muzicii ei", spune Miron Cozma.

Si cum Miron  este la o varsta rotunda, aniversarea de azi trebuia sa fie una speciala. In timp ce el este imbracat in alb, asemenea unui cavaler, ea poarta o rochie rosie, ca focul, si care ii pune in evidenta atuurile cu care a castigat inima luceafarului Huliei.

Miron recunoaste ca nu are atati bani cata dragoste ii poarta, si de aceea sotia lui obisnuiste sa si faca  singura rochiile: "vreau sa ii fac un atelier de creatie.
Ea in permanenta isi modifica hainele, credeti ca eu aveam bani sa ii fac hainele acestea? Ea si le face!".

Eterna si fascinanta pare sa fie dragostea pe care cei doi si-o impart. Miron nu o scuteste deloc pe Marinela de "dulcegarii", iar ea, la randul ei, il rasfata ca pe un print.

Dar, sa dam putin timpul  inapoi si sa mai analizam o data imaginile in care  Luceafarul Huliei coboara treptele, galant! Mana dreapta ii este bandajata! Oare sa se fi batut pentru dragostea vietii lui? Sau e altceva la mijloc?
##VIDEO120342##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.