Miron Cozma, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Fostul lider al minerilor din Valea Jiului va răspunde tirului de întrebări adresate de celebra jurnalistă

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mai 2021, 10:33

Marți, 25 mai, Miron Cozma vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Miron Cozma este una dintre cele mai controversate persoanlități ale României, de după Revoluția din 1989. Fost lider al minerilor din Valea Jiului, acesta a condus mineriadele din 1991 și 1999, evenimente care au bulversat societatea românească și au marcat imaginea României în lume, în acele vemuri tulburi. În urma acelor mișcări violente, care au cauzat demisiile guvernelor Petre Roman și Radu Vasile, Miron Cozma a petrecut aproape 11 ani după gratii pentru subminarea puterii de stat.

Miron Cozma, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De asemenea, numele său a ținut prima pagină a ziarelor și datorită relației tumultuoase pe care a avut-o cu Marinela Nițu, cântăreață și iepuraș “Playboy”.

În ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul lider al minerilor din Valea Jiului va oferi amănunte, în exclusivitate, și va povești despre viața de familie, dar și evenimentele care au schimbat radical cursul istoriei României.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Cine a orchestrat minerada din ‘90?”, “De ce v-a mulțumit Ion Iliescu pentru mineriadă?”, “L-ați ajutat pe Ion Iliescu să dea jos Guvernul Petre Roman?”, “Cine v-a asigurat viața de lux din închisoare?”, “Au fost tentativele de asasinat adevăr sau ficțiune?”, “Cum ați ajuns din liderul

minerilor, victima lor?”, “Ați fost marioneta sistemului?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Miron Cozma, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!