Miron Cozma, la un pas sa se impace cu prima sa sotie! Iata prin ce a trecut acesta in ultima perioada si ce a declarat in legatura cu o posibila impacare

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:42

"Luceafarul huilei" a aparut, in exclusivitate, la bratul fostei sale sotii, avocata Monica Ionescu si a facut dezvaluiri incendiare.

Miron Cozma a venit in platoul "Teo Show", insotit de fosta sa sotie, Monica Ionescu, cu care a fost casatorit aproape doi ani. Desi au starnit curiozitatea publicului, facandu-si aparitia impreuna, cei doi au incercat sa se apere, exclamand ca, in urma divortului au ramas foarte buni prieteni si de aceea continua sa se vada din cand in cand, fara sa le pese ca vor isca multe controverse.

"Sa spun ca m-am reindragostit este mult prea mult! Culmea ironiei este ca in celelalte relatii, legatura nu e atat de prfunda, cum e intre mine si ea, doi
nebuni frumosi! Relati anoastra nu depinde numai de noi doi!", a spus Miron Cozma.
Iata ce alte dezvaluiri au mai facut cei doi despre o posibila relatie de iubire si cum au raspuns celor mai incomode intrebari:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”