Miron Cozma, samuraiul de la malul marii! INTERVIU in exclusivitate pentru Stirile Kanal D!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 04:35

In exclusivitate pentru stirile Kanal D, fostul lider al minerilor, Miron Cozma dezvaluie secretele antrenamentelor dure de la malul marii.

Marturiseste ca este un adevarat spartan iar durerea i-a devenit necunoscuta. Va vine sa credeti ce vioi si in ce forma de zile mari este Miron Cozma? Parca nici nu i-ai da 58 de ani, asa de sprinten si de iute este in miscari. Ia priviti ce poate face in valuri. Figuri line ca o felina si scheme complicate asemenea marilor luptatori din filme. Noi am spune ca seamana intrucatva cu Steven Seagal.
Fostul lider al minerilor si-a lasat parul sa-i curga in valuri pe umeri, s-a imbracat sumar si a pornit sa-si faca antrenamentul de zi cu zi la Marea Neagra.

Miron Cozma se mentine in forma indiferent de cit de jos coboara mercurul in termomentre. Practica din 1993 un stil de lupta stravechi originar din Asia.

Ei bine, in fiecare zi, Miron Cozma alearga cam trei km pe plaja, prin apa rece ca gheata.
Si nu e totul! Acesta e doar e felul lui de a-si face incalzirea. Intra apoi in comuniune cu mama natura. De unde i se trage si toata forta.

Cu sau fara legatura cu artele martiale, Miron Cozma poate de la 1 decembrie sa mearga oriunde vrea prin tara. I se ridica interdictia de a intra în Bucuresti si în Petrosani impusa de instanta în urma cu cinci ani dupa ce a fost implicat în mineriadele din 1991 si 1999. 





 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.