Miron si Miguel fac inconjurul lumii pe un vas de croaziera: "E un vis sa calatoresti pe Queen Mary II"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:43

Leonard Miron a renuntat la cariera sa de prezentator TV de dragul iubitului sau.

Leonard Miron a renuntat la cariera sa de prezentator TV de dragul iubitului sau. El a plecat, in urma cu zece ani, din tara noastra si s-a mutat definitiv in Marea Britanie, pentru a-si putea trai in liniste povestea de amor.

"Sunt managerul unei echipe dintr-o banca. Am renuntat la TVR pentru Miguel. Am lucrat pentru Discovery in Egipt, apoi am reusit sa obtin o bursa pentru un doctorat la Londra.
Apoi am decis sa lucrez orice. Am fost si steward"
, a mai spus Miron.

Prezentatorul TV a marturisit ca vacantele sale preferate sunt croazierele, pe care le face an de an la bordul celor mai luxoase vase ale lumii.

"N-a fost dragoste la prima vedere, sunt foarte sincer. Miguel e jumatate spaniol, jumatate englez. Anul acesta mi-am indeplinit un vis. Mi-a spus cineva ca intr-o viata anterioara am fost pe Titanic.
Nu cred ca e asa, dar am visat mereu sa fac o croaziera la acelasi nivel. Singurul vas din lume care are conditii de sase stele este Queen Mary II. Mergem 12 zile in croaziera"
, a mai dezvaluit Leonard Miron la WOWbiz.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.