"Miros ca un peste" Boala incredibila a unei cantarete care ii afecteaza mirosul pielii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:23

Pentru ea este un calvar faptul ca trebuie sa isi gaseasca un deodorant foarte puternic si o guma de mestecat la fel de tare care sa ii improspateze respiratia.

Cassie Graves in varsta de 22 de ani a fost nevoita sa isi schimbe dieta dupa ce a fost diagnosticata cu o boala destul de rara -sindromul mirosului de peste. Mirosul este foarte patrunzator si poate cuprinde o camera intreaga. S-a dovedit ca mirosul este provocat de unele alimente, asa ca Cassie a trebuit sa le elimine.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Toate  reactiile chimice din organismul ei datorate alimentelor pe care le mananca fac ca ea sa transpire avand acest miros.

Si nu este vorba doar de transpiratie ci si de urina si mirosul respiratiei. Stii cum e sa mergi la pescarie si sa simti acel miros? Intocmai miros si eu. Mirosul vine din piele si din par. Transpir si nu conteaza cate dusuri fac, nu pot scapa de el. Sunt perioada cand miros atat de tare a peste incat mama nu ma lasa sa merg la scoala.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.