„Drum lin, îngeraş!” Miruna s-a stins din viață la doar 19 ani, după săptămâni de chin. Tânăra învăța din greu pentru sesiune

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 mar 2024, 15:35

Miruna s-a stins din viață la doar 19 ani, după săptămâni de chin. „Drum lin, îngeraş!” Tânăra era studentă la medicină:

Sursa: Facebook Miruna Pîslaru

Miruna, o studentă dedicată de doar 19 ani de la Facultatea de Medicină Grigore T. Popa din Iași, a pierdut lupta cu o viața, după un anevrism cerebral.

Evenimentul tragic a avut loc luna trecută, în timpul sesiunii universitare, când Miruna a suferit un anevrism care a dus la intrarea ei în comă. Cu toate eforturile depuse de rudele și prietenii ei, tânăra nu a reușit să se recupereze, iar secția unde a făcut prima gardă a devenit și locul unde și-a găsit sfârșitul.

Miruna a fost răpusă de un anevrism cerebral în timpul sesiunii universitare

Miruna era fiica unor cunoscuți medici din Focșani, iar familia sa este profund afectată de această pierdere tragică. Pe rețelele sociale, oamenii au mobilizat resursele pentru a sprijini familia și pentru a transmite mesaje de încurajare, însă destinul a fost nemilos.

Citește și: „Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit”. Iubita lui Mile Povan rupe tăcerea cu privire la moartea artistului. Care a fost, de fapt, cauza reală a decesului

Într-un gest de solidaritate, mai mulți oameni s-au strâns în diferite locuri din Focșani, formând un lanț uman și rostind rugăciuni pentru Miruna. Cu toate acestea, tânăra a părăsit această lume prea devreme, lăsând în urmă o comunitate șocată și întristată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Mesaje de condoleanțe pentru Miruna

Primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă, a transmis un mesaj de condoleanțe, exprimând profundul regret al comunității față de această tragedie. Secția în care Miruna și-a început activitatea ca studentă a devenit și locul unde și-a sfârșit viața, adâncind durerea celor apropiați.

Citește și: Adevărul din spatele tragediei de la Crevedia! Care este cauza reală a exploziei la stația GPL: „Cum au murit atâtea persoane”

„Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme!  Studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pîslaru avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o.  A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate”, a scris primarul din Focşani, într-o postare pe Facebook.

În aceste momente dificile, familia își pregătește inima pentru funeralii.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.