Misha, din nou cu decolteul la vedere! Fosta soție a lui Connect-R s-a tatuat între sâni și a pozat fără sutien

Author: Diana Tilă
Misha s-a tatuat între sâni!

Misha, fosta soție a lui Connect-R, a luat o decizie radicală în legătură cu trupul ei. Iată cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare.

Misha s-a prezentat  fanilor în toată splendoare a. Fosta soție a lui Connect-R și-a lăsat admiratorii cu gura căscată, după ultima apariție pe rețelele de socializare, unde a făcut furori cu noua postare. 

Cum arată acum fosta soție a lui Connect-R 

Misha este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Este talentată și are o familie minunată, iubindu-și fetița ca pe ochii din cap.

Cu toate că a devenit mamă, fosta parteneră a lui Connect-R a demonstrat faptul că asta nu-i schimbă look-ul ei îndrăzneț și deosebit.

Pasionată de tatuaje, Misha s-a decis să își îmbogățească colecția de desene pe care o are pe trup. Recent, vedeta și-a mai făcut două tatuaje. Unul dintre ele a incins instant imaginația bărbaților, deoarece esste poziționat între sâni.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Al doilea tatuaj arată cât de hotărâtă este fosta soție a lui Connect-R și că aceasta știe ce vrea de la viață. Aceasta și-a tatuat pe braț un citat motivațional: "Think positive (Gâdește pozitiv)".

Misha a devenit soția lui Connect-R în vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credința și iubire în față Lui Dumnezeu.

Când și-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nașii cuplului au fost Pepe și Raluca. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

Citeste si: Connect-R si Misha s-au impacat? Imaginile care ii dau de gol! Cum a fost surprins artistul

Din păcate, după patru ani de mariaj, Connect-R și Misha au divorțat în mare secret, respectiv în vara lui 2017.

Anunțul despărțirii a fost făcut public marți, 14 august 2018, de cunoscutul cântăreț pe contul lui de Instagram.