Misha Miller, dezvăluiri sincere despre începutul timid din industria muzicală: „Era un vis”. Tânăra cu două facultăți a reușit să cucerească scena

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 dec 2023, 05:15

Misha Miller a copilărit peste Prut, în Chișinău, acolo unde a avut parte de cei mai frumoși ani din viața ei

Sursa: Instagram

Misha Miller a vrut să devină artistă, iar visul i s-a îndeplinit. Piesele sale sunt pe radio și ascultate de o mulțime de persoane, dar, deși a vrut foarte mult timp ca acest lucru să se întâmple, nu a știut dacă își va vedea visul cum se îndeplinește.

Misha Miller a fost invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit despre copilăria sa și despre drumul profesional pe care îl alesese, neștiind ceea ce i-ar plăcea să facă.

Misha Miller, o simplă fată de la Chișinău, care și-a câștigat renumele, în România

Misha Miller a copilărit peste Prut, în Chișinău, acolo unde a avut parte de cei mai frumoși ani din viața ei.

Aceasta s-a bucurat de tot ceea ce a primit din partea familiei, iar amintirile pe care le-a dobândit vor rămâne cu ea mereu.

„Mihaela s-a născut la Chișinău, a copilărit primii trei, patru ani la bunici, atât cât părinții au fost la Chișinău muncind. Am avut o copilărie foarte frumoasă, pentru că bunicii au avut grijă, cumva, să îmi facă o copilărie ocrotită.

Citește și: Ce mai face Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral! Îl ascultai des la radio pe vremuri, iar acum a venit la „Duet cu Alexandra”

Ei eu fost profesori și au știut să mă educe. După trei ani jumate, patru, părinții m-au luat la Chișinău. Am stat acolo până la 18 ani, am făcut un liceu cu profil român, am absolvit liceul acolo.

Eu am făcut canto până la 13-14 ani.

Cumva, după asta, am făcut o pauză, pentru că știi că e procesul ăla de maturizare a vocii. Am făcut o pauză, m-am concentrat mai mult pe școală, pe limbi străine: Spaniolă, Germană, Franceză, Engleză”, a povestit Misha.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Artista nu a știut unde o va duce drumul vieții

Deși își dorea foarte mult să ajungă artistă, oportunitățile din Chișinău nu erau de partea ei, motiv pentru care, a urmat cursurile a două facultăți, pentru a avea un plan de rezervă.

Cu toate acestea, atunci când s-a așteptat cel mai puțin, un mesaj din partea unei case de discuri din România a fost cel care i-a deschis drumul spre industria muzicală.

„Fiind derutată, pentru că, a face o carieră din muzică, la Chișinău, pe atunci era un vis. În Chișinău, nu prea există studiouri, artiștii o fac mereu din buzunarul lor. Muzica era un vis la Chișinău, dar, spre marele meu noroc, părinții mei m-au susținut mereu.

Citește și: „Nu aș vrea să mai fiu comparată cu tatăl meu”. Motivul pentru care Betty Salam își dorește să aibă propria identitate pe plan profesional

Am făcut două facultăți. Am spus că eram derutată la început, pentru că nu știam pe unde să o apuc, ce să fac. În timpul facultății, m-a contactat cineva de la o casă de discuri. La început, am crezut că e o glumă.(...) Pentru mine era un vis să semnez un contract cu o casă de muzică din București”, a mai povestit Misha Miller.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?