Misha Miller, față în față cu provocările meseriei de artist: „Nu eram atât de sigură pe mine”. Cum a reușit familia să o facă să continue

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 mar 2023, 23:09

Familia ei a susținut-o să ajungă acolo unde și-a propus din punct de vedere muzical

Sursa: Instagram

Misha Miller și-a dorit foarte mult să devină faimoasă în ceea ce privește domeniul muzicii și, pentru a reuși asta, a avut nevoie de foarte multă muncă. Ceea ce a reprezentat un plus pentru ea a reprezentat ajutorul primit din partea familiei.

Misha Miller a pășit în platoul emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit despre începuturile ei ca și compozitoare, deși nu știa cum trebuie să facă acest lucru.

Misha Miller a primit toate imboldurile de care a avut nevoie din partea familiei

Familia ei a susținut-o să ajungă acolo unde și-a propus din punct de vedere muzical, iar părinții i-au fost și încă îi sunt aproape.

Sfaturile care i-au fost oferite în timp au ajutat-o extrem de mult și, de fiecare dată când a ținut cont de ele, a reușit tot ce și-a pus în minte.

„Taică-miu mereu îmi zicea « Da, un artist, trebuie să cânți, să cânți, dar trebuie să și scrii, Mihaela ». Și eu ziceam « Da, să scriu ». Eu, cumva, nu eram atât de sigură pe mine să scriu.

Nici nimeni nu m-a pus și nici singură nu puteam să mă apuc.

Cumva, îmi trebuia momentul ăsta de start. După ce am venit aici, la București, după câteva piese, am vorbit cu Vanotek, el m-a chemat la studio și, la prima sesiune, mi-a pus un instrumental, dar el nu știa că eu nu scriu.

Citește și: Vescan, declarații în exclusivitate în emisiunea „Duet cu Alexandra”: „Primii opt-zece ani, nu am avut bani să fac nimic”. Ce sacrificii a făcut artistul la început

Și am început să scriu, în momentul ăla, și versuri, și linie, și așa, i-am cântat, i-a plăcut și piesa aia s-a lansat. Dar nu am arătat niciodată, cred că Vanotek nici acum nu știe că aia a fost prima experiență. Cumva, ce am făcut atunci a rămas și rețeta mea până în momentul dat. Atunci când aud instrumentalul, închis ochii și mă gândesc ce văd în cadrul ăla”, a povestit Misha.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cel mai mare critic al Mishei este mama ei

Misha Miller a recunoscut că persoana care este cea mai atentă la ceea ce ea face este chiar mama ei, căreia nu îi scapă nimic din vedere.

„Tot, efectiv, nici eu nu reușesc să văd niște chestii și ea, deja, îmi dă mesaj.

Mă bucur, pentru că ador să am pe cineva care îmi dă un feedback sincer.

Citește și: Eneli, dezvăluiri impresionante despre drumul anevoios către succes: „Am avut oameni care mi-au spus că nu e ok vocea mea”

Îmi place că maică-mea nu le scapă pe niciuna. Mă deranjează, că e perfecționistă ca și mine, dar, undeva, accept, pentru că știu că, dacă nu e un astfel de om lângă tine, nu ai cum să evoluezi.

Maică-mea era obișnuită cu concursuri, cu schimbat de haine, cu stând, acolo, în spatele culiselor”, a mai spus artista.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?