Misha sare în apărarea Ralucai Badulescu după ce mai mulți internauți i-au criticat cea mai recentă apariție pe Instagram: "Doamne, ce comentarii, cu ce vă ajuta să aruncați vorbe?!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 15 aug 2023, 04:45

Cantareata a fost siderata de comentariile lasate de internauti la un filmulet postat de Raluca Badulescu.

Raluca Badulescu se simte mai bine că niciodată în pielea ei, mai ales după ce a slăbit considerabil. Chiar daca unii spun că în acest moment, vedeta a exagerat și a întrecut măsură, Raluca a dezvăluit că este mai fericita și mai frumoasa că niciodată, mai ales că are la brat și un partener de viață cu care se mândrește și pe care îl adora. Mai mult, este pentru prima data când a publicat o imagine cu Rareș pe contul ei de Instagram, acolo unde i-a scris și un mesaj de iubire.

Citește și: Theo Rose, primul mesaj după ce tatăl ei i-a confirmat sarcina. Ce a postat artista pe contul ei de Instagram după vestea-bombă

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Misha ii ia apararea Raluca Badulescu

Simtindu-se mai bine că niciodată în pielea ei, Raluca a postat un filmulet cu ea într-o pereche de colanți, moment în care unii internauți au luat foc și i-au scris numai comentarii răutăcioase cu privire la aspectul ei

fizic. Cea care i-a luat apărarea a fost fosta sotie a lui Connect-R, Misha care a și scris pe pagina vedetei: "Doamne...ce comentarii. Lăsăți omul să arate cum vrea și cum îi place. E atât de simplu să treci mai departe dacă nu ți place ceea ce vezi..Dacă ai o vorba buna și poți face cuiva ziua mai frumoasa, fă-o! Dacă nu.. alege să treci peste! E perfect normal să nu ne placa tot ce vedem sau să avem antipatii, dar cu ce vă ajuta să aruncați cu vorbe? V-a deranjat femeia asta cu ceva sau v-a jignit?  

Raluca Badulescu nu tine seama de comentariile rautacioase

Citește și: Când începe „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Show-ul despre modă și stil se întoarce la Kanal D

Raluca Badulescu a vorbit si ea despre comentariile pe care i le lasa internautii pe pagina ei de socializare si nu este deloc suparata de acest lucru:" Ia uite-o pe mumie, m-au asasinat pe social media.

Schelet ambulant, a murit, e în cosciug, din astea...dezgropați-o pe mă-să mare. Eu sunt fericita să fiu așa slaba. Eu sunt mulțumită, mi-am atins idealul în viață. Daca sunt slaba, sunt și tânără. Am 46 de kg, când speram asta?! Pe vremuri, aveam 120 și ceva. Am 1,70 m. Nu m-a dezgropat nimeni, sunt vie.  Se întâmplă și momente când mănânc. De gătit eu nu gătesc, nu-mi place, îmi plac la nebunie preparatele, dar le face mama … este artist intergalactic, și daca avem norocul și binecuvântarea unor mâini artistice, de ce să stric eu, Doamne-fereste! a declarat Raluca in urma cu
ceva vreme despre greutatea ei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.