Mishu a murit la doar 34 de ani, într-un cumplit accident pe autostrada A3. În urmă cu un an, acesta a mai avut un accident și a ajuns în comă la spital

Autor: Laura Macovei

Mishu, un tânăr în vârstă de doar 34 de ani, și-a pierdut viața după ce a intrat frontal cu mașina într-un parapet de separare

Sursa: Facebook

Moartea l-a căutat și găsit mult prea devreme pe Mishu, un tânăr de 34 de ani, care a murit vineri dimineața într-un accident pe autostrada A3.

Mishu, un tânăr în vârstă de doar 34 de ani, și-a pierdut viața după ce a intrat frontal cu mașina într-un parapet de separare, pe direcția Târgu-Mureș – Chețani.

Citește și: Cine este Andrei, pilotul de off road care a plătit cu viața pe Drumul Morții E 85. Avea doar 28 de ani și era din București

Mishu a murit într-un accident pe A3

Accidentul tragic a avut loc vineri dimineață pe autostrada A3, în județul Mureș, în apropierea Aeroportului Transilvania.

Deși medicii au depus eforturi mari pentru a-l resuscita, inima lui Mishu nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul la fața locului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Tânărul lucra ca maseur și fusese anterior distribuitor de vinuri. Primele informații indică faptul că viteza ar fi contribuit la producerea accidentului. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, mașina lui s-a răsturnat între glisierele de pe sensul Târgu Mureș – Iernut, la kilometrul 4 al autostrăzii. În urma impactului violent, Mishu a rămas încarcerat în mașină, iar pompierii au intervenit pentru a-l scoate dintre fiare.

Echipajul SMURD l-a preluat în stop cardio-respirator și a efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Mishu a mai avut un accident grav în urmă cu un an

Potrivit Observatornews, acesta nu era primul accident grav din viața tânărului. În urmă cu 10 ani, Mishu fusese implicat într-un alt accident rutier, care l-a lăsat în comă pentru săptămâni întregi.

Citește și: Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită

După acea experiență traumatizantă, el a trebuit să reînvețe să meargă și să vorbească, dar a reușit să se recupereze. Din nefericire, în acest ultim accident, Mishu nu a mai avut aceeași șansă.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.