Misiunea lui Cevdet continua! Comandatul grec Filippos pune la un plan diabolic impotriva turcilor! Azize este in pericol! Afla ce se va intampla ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Patria mea esti tu", de la ora 22:30, la Kanal D!

Autor: D.I.

Razboiul greco-turc continua! Yakup descopera planul malefic pus la cale de comandantul Filippos si il instiinteaza pe Cevdet!

Citeste si: Celebra Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), prima aparitie in costum de baie, la doar patru luni de la nasterea celui de-al doilea copil! Iata cum a fost surprinsa indragita actrita, fara sa ii pese de kilogramele in plus!

Citeste si: Celebra Cardi B, fascinata de “Suleyman”!  Iata care a fost replica data de Berguzar Korel, sotia faimosul actor Halit Ergenc: “Al cui este acest barbat oare? Al meu!”

Citeste si: Pinar Deniz si Miray Daner, surorile Yildiz si Hilal, din “Patria mea esti tu!”, s-au palmuit! “Ne-am inrosit ca racii”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Berguzar Korel si Halit Ergenc, protagonistii serialului "Patria mea esti tu", primele declaratii dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara! Iata cum arata indragita actrita dupa cea de-a doua nastere!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.