Miss Facebook vine in show-ul culinar “Bucatarescu”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 15:16

Sambata, 18 mai, incepand cu ora 9.30, la Kanal D, in “Bucatarescu”, cel mai fresh show culinar, Iulia Mladin, cunoscuta ca Miss Facebook, este noua invitata a lui Dan-Silviu Boerescu. Aceasta, grijulie cu silueta sa, nu poate rezista, insa, unei delicioase portii de cartofi cu rozmarin.

Tot in aceasta editie, se prepara rulouri de porc cu legume (ceapa verde, ghimbir, morcov si ardei rosu) si se introduc in scena culinara portii generoase de malai dulce cu fructe de padure.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/p2-82b6ccf756763f5490c1a01b26130fc4.jpg

Pentru zilele toride, Bucatarescu s-a gandit la un fresh de fructe cu citrice (portocale, grapefruit, lamaie), mar si banana, dar si la un desert special, realizat din pere fierte in vin, tavalite prin nuca pisata si servite cu sos de ciocolata alba.


 

Nu ratati, o editie delicioasa  “ Bucatarescu ”, prezentata de Dan Silviu Boerescu, sambata, 18 mai, de la ora 9.30, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.