Miss GRASA si FRUMOASA 2012 - Uite cum arata cele mai dragute plinute din Israel! SUPER FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 02:30

Cu toate ca majoritatea rezentantelor sexului frumos isi doresc sa aiba o silueta perfecta sunt si femei care se simt bine in pielea lor cu toate ca nu au un corp perfect.

Intr-o industrie care promoveaza silueta filiforma si in care tulburarile alimentare sunt lucruri normale, este reconfortant sa vezi un concurs de frumusete pentru femeile plinute.

 

Concursul de Miss "Grase si Frumoase" se desfasoara in fiecare an in Israel, iar femeile care vor sa participe nu trebuie sa aiba mai putin de 78 de kilograme. Organizatorii concursului nu vor sa incurajeze ingrasarea populatie, doar vor sa scoata in evidenta faptul ca si femeile plinute sunt frumoase.

 

Si ca sa va convingeti de acest lucru trebuie sa vedeti galeria foto atasata mai jos si astfel poti afla si cine a castigat concursul de Miss Grasa si Frumoasa din acest an.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”